online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Megyeri Boglárka

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (14 értékelés)

1997-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem, melyet követően az egyetem Központi Aneszteziológiai Tanszékén, mint ifjú és lelkes aneszteziológus szakorvosjelölt kezdtem el pályafutásomat. Bár már e korai időszakban is fogékony voltam a komplementer medicina iránt (ekkor kerültem közelebb a biofizikai orvoslással és bioregulációs terápiával valamint elsajátítottam a MORA diagnosztika és terápia alapjait), azonban szakmám szépsége és kihívásai az egyetemen tartottak. 2003-ban kiváló minősítéssel szereztem meg aneszteziológia és intenzív terápia szakvizsgámat, s hamarosan tanársegédként folytattam szakmai fejlődésemet. 2015-ben PhD fokozatot szereztem.

Mindezzel párhuzamosan figyelmem egyre jobban a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) irányába terelődött.  Taoista filozófiája, holisztikus szemlélete (test-lélek-szellem egysége), a tünetek alapos megfigyelésével, szintézisével felállított diagnózis és eredményes gyógyítás szépsége magával ragadott.  Ez a többezer éves tudomány kiállta az idők próbáját és napjainkra egyre szélesebb teret nyer Európa szerte is.  2013-tól lehetőségem nyílt ezzel a különleges, temérdek titkot rejtő ősi tudománnyal mélyrehatóan foglalkoznom, s két évvel később a Pécsi Tudományegyetemen sikeres vizsgát tettem Hagyományos Kínai Orvoslásból. Tudásomat 2019-ben, Kínában tett tanulmányutam során tovább gyarapíthattam. Lelkesedésem töretlen és a gyógyításban elért eredményeim még inkább megerősítenek utam folytatásában. Az analitikus gondolkodású nyugati orvoslásban eltöltött éveim tökéletes alapot képeznek a Hagyományos Kínai Orvoslás hatékony területeinek feltérképezésére és korlátainak felismerésére. Meggyőződésem, hogy a nyugati és a keleti orvoslás ötvözésével még több és tartósabb eredményt érhetünk el mind gyógyulásunk mind egészségünk megőrzése érdekében.

Vélemények

Dr. M. Zs.

“Általános energetizálás, és allergia-tüneteim kezelése céljából vettem igénybe az akupunktúrát. Fontos volt számomra az első alkalom, amikor a Doktornővel való találkozás bizalma kialakult, és kedves odafigyelése sokat segített ebben. Allergiás tüneteim szinte azonnal enyhültek. Szívesen ajánlom bárkinek, aki ezt a keletről érkezett tudást egészsége megőrzése, vagy gyógyulása érdekében ki szeretné próbálni, akár a hagyományos, akár más módszerekkel kiegészítve. "”

Dr. Megyeri Boglárka

L. T. Katalin

“Nagy köszönettel és hálával tartozok Doktornőnek, mivel korábban szorongásos tünetekkel és pánikrohammal kerestem fel, de féléves akupunktúrás kezelésének hála sikeresen túljutottam ezen a nehéz időszakon. Most már nyugodt éjszakákkal tudom zárni stresszes hétköznapjaimat, és mivel gyógyszeres úton nem szerettem volna megoldást találni, így természetes úton a tökéletes megoldást találtam meg Doktornő kezeléseiben. ”

Dr. Megyeri Boglárka

Cs. Csilla

“Fejfájásos panaszaimmal érkeztem a doktornőhöz. Az akupunktúrás kezelés hatására elhagytam a fájdalomcsillapítókat. Panaszaim megszűntek. Nekem nagyon jó tapasztalatom van a kezelésekkel kapcsolatban. Habár mi tagadás az elején én is fenntartásokkal kezdtem el a kezelést. Doktornő nagyon kedves, tapasztalt, megnyugtató. Sok jó tanáccsal látja el betegeit. A kezelések után mindig feltöltődöm energiával. Azóta is folyamatosan járok a kezelésekre. ”

Dr. Megyeri Boglárka

Előző Következő
Elismeréseink
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (1929)