online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Petróczy Ottó

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (20 értékelés)

 

szülész-nőgyógyász főorvos

 

Diplomámat 1993-ban szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Végzés után a Jósa András Oktatókórház Szülészet-Nőgyógyászat Osztályán kezdtem dolgozni, ahol jelenleg is főállásban vagyok. 1998-ban szülészet-nőgyógyászatból szakvizsgáztam, kiválóan megfelelt minősítéssel. 2016-ban adjunktusi, 2019-ben főorvosi kinevezést szereztem. 2017-től osztályunk nőgyógyászati részlegének vezetőjeként koordinálom az ott folyó munkát.

Onkológiai műtétek kivételével szinte a teljes műtéti spektrumból mélyreható gyakorlatot szereztem. Az általános szülészet, nőgyógyászaton kívül főbb érdeklődési területeim: meddőségi kivizsgálások és kezelések, valamint a nőgyógyászati onkocitológiai eltérések megoldásai. Pályafutásom során jónéhány szakmai cikk, előadás és poszter első- és másodszerzője voltam.

Munkám során az alaposság és a legmagasabb szakmai színvonal biztosítása a cél, valamint a hozzám forduló páciensek teljeskörű tájékoztatása és elégedettsége.

IDŐPONTFOGLALÁS

Vélemények

Ú. Szabina

“A legjobb! Hála és köszönet,mindkét gyermekem születéséért. Korrekt és segítőkész!”

Dr. Petróczy Ottó

V. Sz. Enikő

“Közel 6 éves kisfiam születésénél ő volt az orvosom! Örök hála! A legjobb orvos a világon! Emberségböl, szakértelemből kiváló! ❤”

Dr. Petróczy Ottó

G.-Sz. Erika

“Csak ajánlani tudom! Hálás köszönet mindenért!!! ”

Dr. Petróczy Ottó

N. Gabriella

“Nekem is ő az orvosom lassan 20 éve. Mindkét gyermekem nála született. ”

Dr. Petróczy Ottó

Á. K. Mónika

“A legjobb!!! 12 éve a lányom nála született. Csak ajánlani tudom mindenkinek !”

Dr. Petróczy Ottó

T. N. Barbara

“Petróczy Főorvos Úr a legszupibb nőgyógyász, akinél valaha jártam. Mióta ő az orvosom, azóta nem félek nőgyógyászati vizsgálatra menni. A terhesgondozásomat végzi. Nyugodtan ülök fel a székre, nincs görcsben a gyomrom, legyen szó bármilyen vizsgálatról. Mivel emberileg is szuper jó fej, még nevetni is szoktam néha 1-1 vizsgálat alkalmával, mert közvetlenül lehet vele beszélni, nem érzi magát az ember feszélyezve, nem nézi le a betegeit stb. Szuper doki. ”

Dr. Petróczy Ottó

“Legjobb orvos. Legfobb kórház és aranyos kedves ápolók.”

Előző Következő
Elismeréseink
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (1006)