online időpontfoglalás

Orvosi pigmentáció

 

A veleszületett és szerzett esztétikai rendellenességek látható nyomait enyhíthetjük a legújabb technológiával készített orvosi mikropigmentációval.

 

A kezelés folyamata:

A rekonstrukciót minden esetben személyes konzultáció előz meg. Az eljárás során a bőrfelületen jelen lévő szín- és kontúrbeli különbségeket pigmentálva a környező bőrfelülettel azonos árnyalatúvá tesszük, így enyhítve optikailag az eltérést. Az eljárás időtartama kb. egy óra. Mindenkinek saját, egyénre szabott mikropigmentáció készül. A módszer segíthet  a páciensek életminőségén, javíthat önbizalmukon.

 

 

Milyen területeken, állapotoknál alkalmazható az orvosi pigmentáció?

 

Areola (mellbimbó-udvar) pigmentációja

Mellnagyobbítás, illetve mellkisebbítés következménye lehet a természetes mellbimbó udvara körüli vágás, ami a bőrszíntől elütő színű hegként gyógyul be. Az orvosi pigmentáció segítségével ez a szín összhangba hozható a valódi bőrszínnel. Implantátummal pótolt, eltávolított mell esetén a mellbimbó rekonstrukciója sebészek által megoldott, de a valódi színt csak pigmentációval lehet elérni.

 

Ajakhasadék (nyúlszáj)

A felső ajakhasadék egy ritka fejlődési rendellenesség, érintheti az ajkakat, vagy komplex formában is megjelenhet, aminek kezelése minden esetben műtéti eljárással történik. A műtétek utáni gyógyulás befejeződésével esztétikai megoldást a szájformát kialakító orvosi pigmentáció adhat. Gyönyörű telt ajkat lehet készíteni, amely természetes és egészséges hatást kelt.

 

Hipopigmentáció bizonyos fajtái (vitiligo)

Vitiligo vagy másnéven foltos pigmenthiány következtében a bőr foltokban veszíti el az eredeti barnaságát. A jelenség bármelyik életkorban kialakulhat. Jelenleg nem gyógyítható, de kezelési módszerek léteznek, melyek segíthetnek csökkenteni vagy megszüntetni a pigmenthiányt. Az eljárás során az eredeti bőrszínhez leghasonlóbb színnel kezeljük a bőrfelületet, hogy a legtermészetesebb eredményt érjük el.

 

Műtéti, baleseti hegek

A műtétből vagy balesetből származó sérülések gyakran heggel gyógyulnak, mely esztétikailag zavaró lehet. A mikropigmentációval ezek a hegek optikailag beolvadnak az őt körülvevő egészséges bőrfelszínbe és bőrszínbe. 

 

Hipoallergén anyaggal dolgozunk, így az allergiás reakció kialakulásának valószínűsége minimális mértékű. A kezelés az esetleges későbbi kontroll vizsgálatokat nem befolyásolja és az orvosi műszerek (CT, MR, röntgen, stb.) által meghatározott ambuláns eredményeit sem zavarja meg. 

 

Konzultációs időpontért hívhatja közvetlenül Sápiné Folytovics Viktória 

orvosi pigmentáló mestert a 06 30 789 4796 telefonszámon.

 

 

"Nagyon elégedett vagyok Viki munkájával, orvosi pigmentációt készített nekem és olyan élethű, mint az igazi. Szinte teljesen fájdalommentes volt az egész folyamat és Viki később ellenőrizte is, illetve átment rajta még egyszer. A hangulat is mindig jó, mindenki nagyon kedves és támogató. Igazi profik." 

 Kristóf

 

"Kedves, megbízható, rugalmas csapat, fantasztikus szakemberek és profi, hibátlan munka. Köszönök mindent, csak így tovább!"   

Fanni

 

                                                                    

További információ
Előzetes konzultáció (a kezelés árából levonható)
15 000 Ft
Teljes mellbimbó pigmentálása egy mellen
80 000 Ft
3 hónapon belül ingyenes korrekcióval
Teljes mellbimbó pigmentáció frissítése egy mellen
40 000 Ft
a pigmentálás elkészítését követő 15 hónapon belül, ha szükséges
Teljes mellbimbó pigmentálása mindkét mellen
140 000 Ft
3 hónapon belül ingyenes korrekcióval
Teljes mellbimbó pigmentáció frissítése mindkét mellen
70 000 Ft
a pigmentálás elkészítését követő 15 hónapon belül, ha szükséges
Vitiligo (Hipopigmentáció)
Területtől függő egyedi ár
3 hónapon belül ingyenes korrekcióval
Ajakhasadék (Nyúlszáj)
Területtől függő egyedi ár
3 hónapon belül ingyenes korrekcióval
Műtéti baleseti hegek
Területtől függő egyedi ár
3 hónapon belül ingyenes korrekcióval
Pigmentáció frissítés
eredeti árhoz képest féláron
a pigmentálás elkészítését követő 15 hónapon belül, ha szükséges
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)