online időpontfoglalás
Telefon

5D babamozi

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (35 értékelés)

KISBABÁT VÁR?

Ismerje meg a babamozi varázslatos élményét!

A Samsung 5D ultrahang lehetővé teszi, hogy élethű, térhatású mozgóképen láthassa gyermeke arcát, megcsodálhatja, ahogy nyitja a száját, az ujjait és lábait, és közvetlenül megfigyelhetjük, hogy a baba kislány-e vagy kisfiú. A vizsgálaton megbecsüljük a gyermek súlyát, és a felvételeket digitálisan rögzítjük, amit a rendelkezésére bocsátunk.

A babamozit az ország egyik legmodernebb, tűéles képalkotásra alkalmas radiológiai csúcskészülékével a Samsung HS70A ultrahang berendezéssel  végezzük.

 

Az ultrahang vizsgálatra a legoptimálisabb időpont, a terhesség 21. és 34. hete között van (egyén függő), mivel ilyenkor már látszódnak a kicsi vonásai, az  arcocskája is teltebb, grimaszol és gesztikulál. A szép éles és látványos képhez van elegendő magzatvíz, és a hasfal sem túl vastag. Talán még azt is felfedezhetik, hogy kire hasonlít a családból. A vizsgáló helyiségbe a jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel a kismama és +1 fő tartózkodhat. A vizsgálat előtt érdemes egy-másfél héttel időpontot egyeztetni, hogy a legoptimálisabb alkalmat tudjuk  kiválasztani.

5D babamozi

Élethűbb színvilág, az 5D ultrahang TV-készülékre kapcsolva, speciális szemüveggel a magzat térhatásban is látható. Babamoziról 2 db nyomtatott színes fényképpel távozhat, valamint a felvételeket hozott, bontatlan pendrive-ra tudjuk kiírni.


A babamozi árai tartalmaznak egy ismétlési lehetőséget, mivel a vizsgálat jellegéből adódóan előfordulhat, hogy a magzat fekvése miatt nem tudunk igazán élvezhető felvételeket készíteni az első alkalomkor.A babamozi aktuális árait a főmenü ÁRAINK oldalán találhatja meg. 

IDŐPONTFOGLALÁS

További információ
Babamozi 5D (2 db fényképpel)
25 000 Ft
A felvételeket hozott, bontatlan pendrive-ra tudjuk kiírni
Extra színes fénykép
1 000 Ft / darab
Ikerterhesség esetén a babamozi (2 db fényképpel)
30 000 Ft
A felvételeket hozott, bontatlan pendrive-ra tudjuk kiírni

Vélemények

Sz. Ivett

“Fantasztikus élmény volt a Babamozi, a környezet valami csodálatos.”

“Nagyon aranyos volt a Dr. Nő aki végezte a babamozit. ????”

“Minden rendben volt.”

Előző Következő
Elismeréseink
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (2061)