KISBABÁT VÁR?

Ismerje meg a babamozi varázslatos élményét!

A Samsung 5D ultrahang lehetővé teszi, hogy élethű, térhatású mozgóképen láthassa gyermeke arcát, megcsodálhatja, ahogy nyitja a száját, az ujjait és lábait, és közvetlenül megfigyelhetjük, hogy kislány-e vagy kisfiú. A vizsgálaton megbecsüljük még a baba súlyát is, valamint a felvételeket digitálisan rögzítjük.
5D babamozi

A babamozit az ország egyik legmodernebb, tűéles képalkotásra alkalmas Samsung HS70A ultrahang készülékkel végezzük.

 

A mozira a legoptimálisabb időpont, a terhesség 21. és 34. hete között van (egyén függő), mivel ilyenkor már látszódnak a kicsi vonásai, az arcocskája is teltebb, grimaszol és gesztikulál. A szép éles és látványos képhez van elegendő magzatvíz, és a hasfal sem túl vastag. Talán még azt is felfedezhetik, hogy kire hasonlít a családból. A babamozira jöhet akár párjával és a nagyszülőkkel is, mivel a helyiség méretéből adódóan négy-öt fő kényelmesen elférhet a vizsgálat alatt. A vizsgálat előtt érdemes egy-másfél héttel előtte időpontot egyeztetni, hogy a legoptimálisabb alkalmat tudjuk a mozira kiválasztani.

❥ 5D babamozi

Élethűbb színvilág, az 5D ultrahang TV-készülékre kapcsolva, speciális szemüveggel a magzat térhatásban is látható. Babamozi 2 db nyomtatott színes fényképpel, a felvételeket hozott, bontatlan pendrive-ra tudjuk kiírni.


A babamozi árai tartalmaznak egy ismétlési lehetőséget, mivel a vizsgálat jellegéből adódóan előfordulhat, hogy a magzat fekvése miatt nem tudunk igazán élvezhető felvételeket készíteni az első alkalomkor.

A babamozi aktuális árait a főmenü ÁRAINK oldalán találhatja meg. 

További információ
Babamozi 5D (2 db fényképpel)
20 000 Ft
A felvételeket hozott, bontatlan pendrive-ra tudjuk kiírni
Ikerterhesség esetén a babamozi (2 db fényképpel)
25 000 Ft
A felvételeket hozott, bontatlan pendrive-ra tudjuk kiírni
Extra színes fénykép
1 000 Ft / darab
Fmedical 3D
Fmedical galéria
fotók az intézményről
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-igtelefonszám:06 42 512 222
© 2018-2021 www.fmedical.hu - minden jog fenntartva
powered byForWeb Weboldal készítés