online időpontfoglalás

Menedzserszűrés Nyíregyháza

Teljes körű egészségügyi kivizsgálás gyorsan, kényelmesen, választható tumormarker vizsgálatokkal.

Menedzserszűrés az F MEDICAL Magánklinikán,
nem csak menedzsereknek!

 

Amennyiben szeretne jelentkezni komplex menedzserszűrés kivizsgálás

 programunkra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a legközelebbi tervezett szűrések időpontjáról tájékoztatni tudjuk!


Amit a menedzserszűrésről tudni kell


2017 óta végezzük éves szűrővizsgálatainkat multinacionális cégek közép- és felsővezetői, valamint helyi vállalkozók, cégvezetők, és egészségtudatos magánszemélyek részére. Szűrővizsgálataink célja, a tünetmentes betegséget megelőző állapotok kiderítése, és a betegségek megelőzésének érdekében ajánlások megfogalmazása. A menedzserszűrés csomagjaink legfontosabb irányelve, hogy a vizsgálatokat egy napon, egymás után, azok között a legrövidebb várakozási idővel, a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel és műszerekkel, a legmagasabb szakmai színvonalon biztosítsuk. 

          


A menedzserszűrés időpontja

A menedzserszűrés csomagokban található vizsgálatokat jellemzően szombaton délelőtt végezzük (kivéve a vérvételt).

Üzleti partnereknek egyedileg választott időpontot is tudunk biztosítani legalább 7 fő jelentkezése esetén. (Legalább 5 héttel előtte kérjük jelezzék ennek igényét.) Üzleti partnereinknek nyújtott egyedi kedvezményekért kérem keresse ügyfélszolgálatunkat.

Szűrési időpont foglalás menete

A menedzserszűrés időpontjának foglalásához szükséges a szűrés árának 50%-át előlegként kifizetni. A fennmaradó összeget a menedzserszűrés napjáig kell kifizetni.

 

          

 

Választható menedzserszűrés csomagjaink

(A csomagok tartalma részletesen megtekinthető az alábbi linkeken)

 

STANDARD Menedzserszűrés csomag (kattintson)

A STANDARD menedzserszűrés csomag úgy lett összeállítva, hogy azzal egy költséghatékony általános egészségügyi állapotfelmérést végezhessünk, melynek eredménye alapján bármilyen eltérés esetén további célirányos kivizsgálásra irányíthassuk a pácienseket. Elsősorban tünetmentes fiatal, vagy középkorú személyeknek ajánljuk.


F MEDICAL Menedzserszűrés csomag (kattintson)

Az F MEDICAL menedzserszűrés csomagot teljes körű fogászati kivizsgálással, szükség esetén fogászati kezelési terv felállításával valamint nemek szerinti szűrővizsgálatokkal (urológia/nőgyógyászat) bővítettük, hogy azzal egy még átfogóbb, de ugyanakkor költséghatékony általános egészségügyi állapotfelmérést végezhessünk, melynek eredménye alapján bármilyen eltérés esetén további célirányos kivizsgálásra tudjuk irányítani pácienseinket. Elsősorban tünetmentes fiatal, vagy középkorú személyeknek ajánljuk.

 

PRÉMIUM Menedzserszűrés csomag (kattintson)

A PRÉMIUM menedzserszűrés csomagot úgy alakítottuk ki, hogy teljes körű, átfogó általános egészségügyi állapotfelmérést tudjunk végezni, melynek eredménye alapján bármilyen eltérés esetén kezelési terv felállításával vagy további célirányos kivizsgálásokkal a pácienseinket a megfelelő kezelésekre és szűrésekre irányítsuk. Ezt a csomagot egészségügyi állapotukat évente rendszeresen ellenőrizni kívánó tünetmentes személyeknek, és tünetekkel vagy panaszokkal rendelkező pácienseknek ajánljuk. 40 év felett javasolt a bővebb rendszeres egészségügyi kivizsgálás, hiszen az idő előrehaladtával gyakoribbak a betegségek előfordulásának a valószínűsége. 

 

A szűrési csomagok változtathatósága

Amennyiben a szűrési csomagjainkban összeállított orvosi és laborvizsgálatoktól eltérő igényük van, akkor kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink örömmel állítanak össze új ajánlatot az egyedi kívánságok alapján. Az összeállított csomag tartalmát legkésőbb a szűrés előtt 1 héttel tudjuk változtatni.

 

A menedzserszűrés csomagokhoz választható kiegészítő TUMORMARKER LABOR csomagjaink

A menedzserszűréssel kapcsolatos fontos tudnivalók

Amennyiben a menedzserszűrés csomagokkal kapcsolatban még kérdése lenne, vagy bármi másban segítségére lehetünk, kérjük, küldjön üzenetet az renata@fmedical.hu email címre, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat, munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére.

 

IDŐPONT EGYEZTETÉS
+36 42 512 222

 

További információ
01. Standard menedzserszűrés csomag
160 000 Ft
02. F MEDICAL menedzserszűrés csomag
250 000 Ft
03. Prémium menedzserszűrés csomag
340 000 Ft
04. Prémium Plusz menedzserszűrés csomag
380 000 Ft
EXTRA TUMORMARKER labor csomag nőknek
+ 57 000 Ft
mind a négy MENEDZSERSZŰRÉS CSOMAGHOZ kérhető
EXTRA TUMORMARKER labor csomag férfiaknak
+ 46 000 Ft
mind a négy MENEDZSERSZŰRÉS CSOMAGHOZ kérhető
PRÉMIUM TUMORMARKER labor csomag férfiaknak és nőknek
+ 22 000 Ft
a STANDARD és F MEDICAL MENEDZSERSZŰRÉS csomaghoz kérhető, a PRÉMIUM MENEDZSERSZŰRÉS csomag tartalmazza
KOMPLETT TUMORMARKER labor csomag nőknek
+ 58 000 Ft
a STANDARD ÉS F MEDICAL MENEDZSERSZŰRÉS CSOMAGHOZ kérhető
KOMPLETT TUMORMARKER labor csomag férfiaknak
+ 52 000 Ft
a STANDARD ÉS F MEDICAL MENEDZSERSZŰRÉS CSOMAGHOZ kérhető
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)