online időpontfoglalás

blog

Adomány a Jósa András Oktatókórház Hospice részlegének

EGYÉBEGYÉB 2022.12.08 F MEDICAL MAGÁNKLINIKA

Idén 2 év kihagyás után újra megrendezhettük az F MEDICAL Magánklinika évzáró jótékonysági rendezvényét, amelyen orvosaink, munkatársaink és partnereink vettek részt.

Ebben az évben a Jósa András Oktatókórház Hospice részlegének odaadó munkájához szerettünk volna hozzájárulni, melyhez a rendezvényre meghívott partnercégek is csatlakoztak, így 1,5 millió forint adományt sikerült összegyűjtenünk.

Az estét Mikucza Tamás ügyvezető igazgató nyitotta meg, aki kifejezte köszönetét az egész éves elkötelezett munkáért, majd Rausz Attila gazdasági igazgató értékelte az évet. Rausz Attila elmondta, hogy sikeres évet zártunk, a betegelégedettség 99% felett volt az elmúlt időszakban. Nagy hangsúlyt fektet az intézmény a panaszkezelésre, a felmerült hibák kiértékelésére és a betegélmény javítására. Az intézmény is jelentős fejlődésen esett át, több orvossal, szakterülettel és új diagnosztikai eszközökkel bővültünk. Az este jó hangulatáról egy nagyszerű nyíregyházi formáció, az Orpheum Madams gondoskodott.

 

    

 

Az adományokat Madura Csaba, a Madura és Madura Kft. ügyvezetője, a Leveleki Tóért Nonprofit Kft., a D Fitness Központ, illetve Regán János és Oláh Krisztián ajánlották fel. Partnereinknek köszönjük a pénzügyi felajánlásokat és az egész éven át tartó töretlen munkájukat.

Az öt éves működésünk óta kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy támogató szerepet vállaljunk a helyi közösség életében, valamint a környéken felmerülő problémák enyhítésében. Éppen ezért minden eddigi évzáró rendezvényünket adomány felajánlással kötöttük össze. 2017-ben a Jósa András Oktatókórház Gyermekosztályát, 2018-ban a Krónikus Belgyógyászati Osztályt, 2019-ben a Fül-orr-gégészeti Osztályt támogattuk. Az elmúlt évek alatti egyéb hozzájárulásainkról ide kattintva olvashat.

Minden munkatársunknak és partnerünknek köszönjük a részvételt, a felajánlásokat és az egész éven át tartó töretlen, gyógyító munkát. Reméljük, jövőre hasonlóan eredményes évet zárhatunk.

 

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)