online időpontfoglalás

blog

Albert-Léka Judit szonográfus szakasszisztens az F MEDICAL Magánklinika csapatában

Kiváló szakemberrel, Albert-Léka Judit szonográfus szakasszisztensel bővült az F MEDICAL csapata.

A magzati 4D / 5D ultahang vizsgálatokkal, közismert nevén „Babamozival”,  mint elsődleges profillal szeretné meghatározó élménnyé tenni a terhesek számára a várandósság  26.-28. hetes időszakát.

 

Tanulmányok, szakmai háttér:

 

2002 óta dolgozik a Jósa András Megyei Kórház Szülészet-Nőgyógyászat Osztályán, mint szülésznő, majd 2007-ben szerzett diplomát a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán védőnő szakon.

Mindig is külön figyelemmel kísérte a terhességgel összefüggő képalkotó diagnosztika területét, ezért 2020-ban jelentkezett a Széchenyi István Egyetem 2 éves képzést igénylő Szonográfus szakára, amelyen 2022 júniusában sikeresen diplomát szerzett.  Friss diplomásként a Megyei Kórház Ultrahang laborjában helyezkedett el, ahol jelenleg is részt vesz a terhesek és nőgyógyászati betegek napi rutin ultrahang vizsgálatában.

Jelen keretek között a  tevékenysége lefedi a koraterhességi ultrahang vizsgálatot, a 3. trimeszteri ultrahang vizsgálatokat, beleértve 32-34. hét közötti ajánlott diagnosztikát, valamint 38. héten végzendő flowmetriát  és a magzati biometriai vizsgálatokat is.

 

https://fmedical.hu/orvos/99/albert-leka-judit

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)