online időpontfoglalás

blog

Büszkén támogatjuk a Móricz Zsigmond Színház 2021/2022-es évadát

EGYÉBEGYÉB 2021.10.11 F MEDICAL MAGÁNKLINIKA

Fontosnak tartjuk a kultúra ügyének széles körben való terjesztését, ezért örömmel vagyunk az egyik legsikeresebb vidéki kőszínháznak, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színháznak az arany fokozatú támogatói.

Az F MEDICAL Magánklinika kiemelt célja, hogy hozzájáruljon a város és környéke lakosságának jólétéhez, hogy egészségessé tegye az emberi szervezetet, felhívja a figyelmet a szűrések fontosságára, felvilágosítson és gyógyítson. Azonban tudjuk, hogy a testi egészség mellett elengedhetetlen a mentális egészség megléte is. Ehhez járul hozzá a kultúra, a művészet, a közös élmények szerzése, az azonos érdeklődésű emberek társasága, a vidám pillanatok. Támogatásunkkal erősítjük a lakosság egészségre való törekvését. Ezzel a komplexitással szeretnénk a továbbiakban is hozzájárulni az itt élők jobb életminőségéhez.

A nyíregyházi társulat központi tevékenységébe tartozik a színház-, tánc- és zeneművészet sokszínűségének és értékeinek gyarapítása, előadások és koncertek rendezése, közösségi kulturális élmények nyújtása, a határon túli magyar kultúra ápolása. A színjátékok 5 különböző helyen folynak a városban és a társadalom minden tagja számára megfelelő programot kínálnak különböző műfajjal és hangvétellel.

Minden évben megszervezésre kerül a 9 napos VIDOR Fesztivál, ami az ország egyik legrangosabb és leglátogatottabb összművészeti eseménysorozata. A programok között szerepelnek hagyományos világzenei koncertek, irodalmi beszélgetések, felolvasó-, báb- és utcaszínházak, mutatványosok, karikaturisták, képzőművészeti kiállítások és már az itthoni könnyűzene legnépszerűbb előadóit is láthatja a közönség. Fontos számukra a kulturális esélyegyenlőség megteremtése, ezért a programok 90%-a ingyenesen látogatható a megye kistelepüléseiről érkezők számára is.

Idén nyáron nyitották meg a SZINDBÁD Színháztörténeti Rendezvényteret, ami egy egyedülálló, egyes színháztörténeti korokat tematikusan bemutató interaktív tárlatvezetés a modern technika segítségével. Az épületben található egy 120 fő befogadóképességű rendezvényterem, egy szabadtéri pódiumszínpad, a komplexumban kap helyet a Móricz Zsigmond Színház jegyirodája, továbbá kialakításra kerül egy étterem és kávézó is.

Az elmúlt években számos díjat nyertek el, az előadásokat az ország legjobb rendezői tanúsítják. Folyamatosan megújulnak, továbbképzéseken vesznek részt, fejlesztik szolgáltatásaik körét és egyre magasabb színvonalat képviselnek.

 

A 2021/2022-es évad előadásai:

 

LEGÉNYBÚCSÚ (további információért kattintson ide)

 

KURÁZSI MAMA ÉS GYERMEKEI (további információért kattintson ide)

 

IDÉTLEN IDŐKIG (további információért kattintson ide)

 

AUGUSZTUS OKLAHOMÁBAN (további információért kattintson ide)

 

VÁRJ, MÍG SÖTÉT LESZ (további információért kattintson ide)

 

KÖZELLENSÉG (további információért kattintson ide)

 

CSERESZNYÉSKERT (további információért kattintson ide)

 

VÁRATLAN VENDÉG (további információért kattintson ide)

 

Gyerek előadások:

 

SZAFFI (további információért kattintson ide)

 

A CSILLAGSZEMŰ JUHÁSZ (további információért kattintson ide)

 

A PÚPOS LOVACSKA (további információért kattintson ide)

 

ALSZANAK A HALAK? (további információért kattintson ide)

 

SZEKRÉNYMESÉK (további információért kattintson ide)

 

A FÁBÓL FARAGOTT KIRÁLYFI (további információért kattintson ide)

 

Jegyet és bérletet a jegyirodában és a színház honlapján is tudnak vásárolni.

Móricz Zsigmond Színház (kattintson ide)

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)