online időpontfoglalás

blog

Dr. Gavallér Andrea klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus az F MEDICAL Magánklinika csapatában

Kiváló szakemberrel, Dr. Gavallér Andrea klinikai és mentálhigiénés szakpszichológussal bővült az F MEDICAL csapata. Doktornő több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a pszichés nehézségekkel küzdő gyermekek és felnőttek megsegítésében.

Pszichológia magánrendelés keretében elsősorban az a célja, hogy elfogadó, támogató légkör keretein belül a pácienssel közösen találja meg a lehetséges utakat és megoldásokat egy-egy aktuális nehéz élethelyzetben.

Okleveles pszichológus diplomáját 1987-ben szerezte meg a Debreceni Egyetem Bölcsész Karán. Klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus szakképzettséggel rendelkezik, 1994-ben pedig bölcsészdoktori címet szerzett. Egyéni és csoportos terápiás tapasztalattal rendelkezik, autogén trénig, pszichodráma vezető, kognitív és viselkedésterápiás módszertani képzettséggel is rendelkezik.

 

https://fmedical.hu/orvos/100/dr-gavaller-andrea

 

Milyen problémákkal érdemes a klinikai szakpszichológus szakembert felkeresni?

 

Gyakran felmerül bennünk a kérdés, hogy mikor érdemes szakember segítségét igénybe venni? Mikortól számít ”igazi” problémának egy életnehézség? Erre a kérdésre a  válasz, hogy akkor valódi probléma valami, ha a saját életünkben annak látjuk azt – vagyis, szenvedünk tőle, úgy érezzük, hogy nehezíti a boldogulásunkat, vagy sok energiát von el mindennapjainkból.

Érdemes terápiás munkába kezdeni, ha egy adott életterületen úgy érezzük, hogy nehézséggel küzdünk, és ezen szeretnénk változtatni.

Pszichológiai szakrendelésünkről bővebb információt ide kattintva olvashat.

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)