online időpontfoglalás

blog

Együttműködés a Beregszászi Kórházzal

A Finnamed Klinika idén is több együttműködésben és jótékonysági összefogásban vett részt. Egyik legfontosabb közös partneri munkánk a Beregszászi Kórházzal volt. Látogatásunk során feltérképeztük az igényeket és megvizsgáltuk hogyan segíthetnénk az intézmény működését. Jövőre a több lépéses közös munka pedig folytatódik.

Orvosigazgatónk Dr. Finna Péter, a Határok Nélküli Gyógyításért Nonprofit Kft. képviseletében a Beregszász alpolgármester asszonya Loga Nagya és a Beregszászi konzulátus segítségével létrejött a kapcsolatfelvétel a helyi kórházzal. A látogatásunk során a beregszászi kórházban betekintést nyerhettünk a szülészeti részen és a gyerekosztályon folyó munkába és a közös együttműködési lehetőségeket vizsgáltuk meg legelső lépéseként. Először játékokat vittünk több mint 100 000 Ft értékben gyermekosztályon fekvő gyermekek számára, hogy ezzel is jobbá tegyük az intézményben eltöltött időt. 

Láttuk, hogy nagyon jó helyre megy a segítségünk, azt is éreztük, hogy ennél jóval többet is tehetnénk, így még több hasznos együttműködésen kezdtünk el dolgozni. Az orvosokkal történt beszélgetések során előjöttek a napi problémát okozó alapvető eszközelmaradottság, amely olyan eszközök sorát jelenti amely nélkül (számunkra) elképzelhetetlen a csecsemők, és gyermekek gyógyítása. Nagyon szívhez szóló volt számunkra, hogy az ott dolgozó szakemberek ezek tudatában, megtesznek mindent, azért hogy ezek a gyermekek ebből semmit se vegyenek észre, és csak a gyógyulással, felépüléssel kelljen foglalkozniuk.

Decemberben a beregszászi kórház képviselői meglátogatták a Finnamed Magánklinikát és ezen együttműködés keretében a Nemzetközi Szülészeti továbbképzési konferenciária juttatuk el három orvosukat Budapestre, hogy ezt a tudást tudják hasznosítani a gyógyító munkájuk során. Ezen hónapban még a kisvárdai Család és Nők szerepe a környezettudatosság kialakításában című kongresszusra  hívtuk a Beregszászi Kórház küldöttségét az eseményen a gyermekosztály számára az újszülöttellátás biztosítása érdekében nélkülözhetetlen eszközöket adott át Határok Nélküli Gyógyításért Nonprofit Kft. részéről Dr. Finna Péter  a kórháznak. 

Jövőre természetesen folytatódik az együttműködésünk!

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)