online időpontfoglalás

blog

HOGYAN VÁLASSZ PLASZTIKAI SEBÉSZT 2021-BEN?

A legtöbb plasztikai sebészeti ügyfelünk már a több száz elégedett műtéti páciensünk ajánlása útján érkezik hozzánk. A legnagyobb eredményünk az a gondos, precíz munkával elért bizalom, amivel pácienseink irántunk vannak. Nagyon sok ajánlást kapunk a nyíregyházi Wiki Cosmetic-től is, akiknek cikkét ebben a témában örömmel osztjuk meg.

 

Plasztikai sebészeti szolgáltatásunkról és plasztika sebészeinkről bővebben a ITT olvashat.

 

„Hogy kit választasz plasztikai sebészednek, évekre, túlzás nélkül akár az egész életedre meghatározó lesz. A sikeres műtét segít az önbizalmadon, jobban érzed magad a bőrödben, segít, hogy kibontakozhass. Kétségtelen, hogy a helytelen választás nem a várt eredményt hozza majd, ezesetben további műtétekre lehet szükség a korrigálásra, és javulás helyett maradandó elváltozás is történhet. Íme 5 pont, amivel segítünk, hogy kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbb plasztikai sebészt és magánklinikát.

 

  1. Gondold át, milyen érzést kelt benned az orvos és a személyzet

Mielőtt aláveted magad egy plasztikai sebészeti beavatkozásnak, minden részletre ügyelned kell, hiszen mint sok más, ez sem egy egyszerű döntés. Fontos, hogy maximálisan biztonságban érezd magad, megbízz a sebészben és a csapatában.

Csak olyan plasztikai sebészt válassz, akire teljes mértékben rábíznád a műtétet, ezzel együtt a biztonságod. Nem utolsó szempont továbbá, ha az orvos szimpatikus is neked. Az orvosi beavatkozásnak mindig van kockázata, ezért orvosodnak szükséges tudatni veled a kockázati tényezőket, fellépő szövődmények lehetőségét.

Tedd fel magadnak a kérdést:

  • Jelentene-e problémát megosztanom egészségügyi előzményemet, szokásaimat ezzel az orvossal?
  • Bízom-e benne annyira, hogy elfogadjam a döntését arról, mi a jó nekem?
  • Fordulhatnék bármilyen kérdéssel a sebészhez a beavatkozás előtt és után?

 

  1. Vedd figyelembe, hogy mennyi tapasztalata van az orvosodnak

Az első találkozás során egyeztess orvosoddal, hogy az általad kért terület operálásában gyakorlott-e, esetlegesen ez a szakterülete? A plasztikai sebészetben is különböző területekhez más és más képességekre van szükség. Figyeld meg az első konzultáció alkalmával, hogy milyen körülmények között fogad az orvos, és türelmesen végig hallgatja-e az elképzelésed?

Az esztétikai műtétek nem sablonszerűek, hanem személyre szóló apró részleteket, tervezést igényelnek. Kérdezd meg, hogy az orvos hol végzi el a műtétet, és a helyszín minőségi, modern berendezésekkel felszerelt-e? Továbbá orvosod hány éve végzi a kért műtéti típust, hány alkalommal végezte azt?

 

  1. Ajánlás, korábbi páciensek értékelései, referencia

A műtét előtt sarkalatos az orvosod referenciáinak megtekintése, vagy éppen hozzád közelállók, ismerősök ajánlása! Vigyáznod kell a jó tanácsokkal, hiszen ami az egyik ember számára megfelel, a másiknak nem biztos. Ne bízd rá magad kizárólag az ismerősök tanácsára, hanem elsősorban igyekezz minél jobban tájékozódni a lehetőségekről.

Elengedhetetlen figyelmet fordítani a referencia munkánkra, legjobban az előtte-utána képekre. Vesd össze a szóba jött orvosok munkáit, eredményeit, leginkább azokról a páciensekről, akik hozzád hasonló korban vannak, vonásaik, testi adottságaik nagyban megegyeznek a tiéddel.

 

  1. Nézz utána a helyszínnek, ahol a műtétet végzik

A neked legjobban tetsző intézményben térképezd fel a biztonsági és kényelmi tényezőket, hiszen ahhoz, hogy a műtét pozitív élménnyel záruljon, nagyban hozzájárul a hely, ahol a beavatkozást végzik rajtad, és a környezet, ahol a felépülés történik.

Érdemes utána járni a klinika rendelkezésére álló eszközöknek, az ott dolgozók képesítésének, mivel ezek a szempontok is segíthetnek a választásban. Amennyiben a könnyű megközelítés, központi elhelyezkedés, távolság fontos tényező számodra, ezeket is a szempontok közé veheted.

 

  1. Kiszolgálás és felkészültség

A műtét előtt és után egyaránt lényeges a kitűnő kezelés és minden lényegi dolog biztosítása számodra. Általában ez már az első konzultáció alatt körvonalazódik számodra, mint például mennyire segítőkész és kedves a személyzet, alapos, részletes tájékoztatást kapsz az adminisztrációról, költségekről, az ott töltött idődről. Szintén felkészültségre utal ha tájékoztató anyagot, szórólapot kapsz mind a klinikáról, mind az általad kívánt műtétről is!

 

Bízunk benne, hogy cikkünk segítséget nyújt a keresésben és segít elérni az álmaidat!”

 

forrás: www.wikicosmetic.hu

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)