online időpontfoglalás

blog

INSUMED orvosi diétás terápia a FINNAMED Magánklinikán

Egészséges fogyás orvosi segítséggel Túlsúllyal küzd? Számtalan diétával próbált fogyni és nem sikerült? Vércukorszintjének értékei magasabbak a normálisnál?  Nehezére esnek hétköznapi tevékenségek, mint a lépcsőzés, vagy egy bevásárlás? Szeretne egészségesebben étkezni? Amennyiben igen a válasza, akkor megtalálta azt a diétás terápiát, aminek segítségével leküzdheti ezeket a problémákat és folyamatosan leadhatja a felesleges kilóit.

 

Csodaszerek nincsenek, viszont hatékony módszer létezik. Az INSUMED orvosi diétaterápia, az optimális testsúly és testösszetétel elérésére és megtartására kiváló táplálkozási módszer. Megtanítjuk egészségesen enni, aminek révén többé nem kell koplalnia és nincsenek tiltólistás ételek. 

 

INSUMED diéta előnyei 

 

-orvosilag felügyelt módszer

-JOJO effektus nélkül

-rohanó életvitel mellett is egyszerűen tartható

-nincsenek tiltólistás ételek

 

Első konzultáció:

-BIA testösszetétel mérést végzünk fekvő állapotban, hiszen így egyenlítődik ki legjobban a víz és az eredmény teljes mértékben megmutatja a test izom, zsír és víz arányát, amit aztán a gép matematikai módszerrel számszerűsít. A mérés teljesen fájdalommentes.

-Orvos kollégánk, Dr. Ligeti Richárd ezután a tanácsadás keretében kiértékeli a kapott eredményeket. Az egyén életmódjához individuálisan alakítja ki a táplálkozást, vagyis egy teljeskörű táplálkozási tanácsadást kap a páciens. A későbbiekben mérésekre jár, amin megtudjuk, hogy a súlyvesztés ténylegesen a zsír állományból történik-e.

-Egészségi állapot felmérése és a túlsúly hátterében álló egyéb problémák feltérképezése is fontos része a konzultáiónak.

 

Második és minden további konzultáció:

 

-méréses testanalízis

- elért eredmények összegzése

- problémák, tapasztalatok megbeszélése

 

Eleinte hetente, majd két-három hetente kell mérésre visszajönnie, amiből kirajzolódik a terápia további menete.

 

A fogyás célja a zsírvesztés anélkül, hogy az aktív sejt állomány, az izomzat ne épüljön le. Ezért fontos a tudatos, jól beállított táplálkozás, ami által az inzulin szintet alacsonyan tartjuk. A fogyókúra alatt egy speciális gyógyászati célra szánt tápszert, a TRINKNAHRUNG-ot kell innia, amely helyettesíti a reggelit és a vacsorát. Különböző ízekben kapható, egy doboz 20 adagot tartalmaz. Nem kell lemondania kedven ételeiről sem, ha betartja a diétás programot ezek fogyasztása mellett is súlyvesztést tapasztal. 

Három alap pillér

  1. Mérés
  2. Tanácsadás
  3. Megvalósítás

INSUMED módszer történet

Az INSUmed németországi team hozta létre, a neve az inzulin és medicin szavakból lett összeállítva. A vállalat tevékenységének előterében az elhízás és szövődményeinek megelőzése áll, ennek a tevékenység támogatására az INSUmed orvosok által kidolgozott táplálkozási program, gyakorlati megvalósítása évek óta sikeresen folyik, rengeteg sikeres fogyást köszönhetnek ennek. Az orvosok évente többször továbbképzéseken vesznek részt, ahol megismerik a legfrissebb eredményeket és tapasztalatot cserélhetnek. 

A különböző fogyókúrák és gyors-fogyókúrák hatása általában jojó effektushoz vezet, hiszen a szervezet zsír raktározásra áll át. Az INSUMED esetében a folyamatos mérésnek köszönhetően az orvos nyomon tudja követni a változásokat és be tud avatkozni a fogyásba a tanácsadás révén. Mindenkinél egyénre kell szabni a táplálkozást és fontos, hogy éhezésmentesen, egészségesen adják le a páciensek a plusz kilókat. 

Az INSUMED nem egy fogyasztószer, hanem jól működő módszer, egy orvosi terápia.

Bejelentkezés +36 42 512 222 számon!

A diéta folyamatában Dr. Ligeti Richárd segíti a pácienseket. 

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)