online időpontfoglalás

blog

Karácsonyi adományozás a Zelk-iskola tanárai és diákjai részére

EGYÉBEGYÉB 2021.12.22 F MEDICAL MAGÁNKLINIKA

Az F MEDICAL Magánklinika sporteszközökkel és egyéb ajándékokkal támogatja a diákok rendszeres sportolási tevékenységét és a tanárok egészségét.

2021. december 20-án Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár köszöntötte a Zelk Zoltán Általános, Angol-Német Kéttannyelvű Iskola diákjait, melynek keretében munkatársunk, Bedő-Gál Noémi az F MEDICAL Magánklinika képviseletében ajándékozta meg a gyerekeket és tanárokat.

Az iskola diákjait különböző sporteszközökkel (tollaslabdával, tollasütővel, kézilabdával, kosárlabdával, stb.) és sísportszerekkel (síléccel, szánkóval, stb.) támogattuk, hogy sportolási lehetőségeik bővüljenek. A gyerekek ajándék belépőjegyeket és szállást is kaptak a rakamazi kalandparkba, a kisvárdai Cinemaqua Film-és Naturparkba, az Aquacinema Gyógy-és wellnessfürdőbe, illetve a leveleki Matula bácsi tanösvényre.

A tanárokról sem szerettünk volna megfeledkezni. A biztonságos munkához szerettünk volna hozzájárulni, ezért a teljes tanári kar részére egy 600 000 forint értékű IgG SARS-CoV-2 antitest ellenanyagszint mérést ajándékoztunk, melyet az F MEDICAL Magánklinikán tudnak igénybe venni.

 

 

A felhasznált képek forrása: https://zelkiskola.hu/

 

Az ünnepségről készült cikk ezen a linken található:

https://www.szon.hu/helyi-kozelet/2021/12/sporteszkozoket-kaptak-a-zelk-iskola-diakjai?utm_source=factiva_f&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator

 

Az adományozásról készült interjú ezen a linken található:

https://www.youtube.com/watch?v=IOGKBA1xFmI&t=400s 

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)