online időpontfoglalás

blog

Örömmel támogatjuk az I. Nyíregyházi Futófesztivált

EGYÉBEGYÉB 2021.07.13 F MEDICAL Magánklinika

Az egészségmegőrzés miatt kiemelten fontos a rendszeres sport, ezért jó szívvel támogatjuk a 2021. augusztus 8-án megrendezésre kerülő I. Nyíregyházi Futófesztivált, ahol az F MEDICAL Magánklinika 10 km-es távján tehetik próbára magukat az amatőr sportolók.

 

A családi programokkal egybekötött esemény a teljes család számára jelenthet tartalmas kikapcsolódást, a gyermektávtól egészen a félmaratoni távokig lesznek futamok. A hobbi sportolókat és profi atlétákat is kiszolgáló gyors, látványos pályát jelöltek ki, ahol a futófesztivál fő versenyszámának, a félmaratonnak az útvonala Nyíregyháza legfőbb nevezetességeit fogja érinteni, a kiemelt futóhelyszínek bemutatásával.

A Mozaik Med Jótékonysági Futáson a gyermekkori elhízás megelőzésének fontosságára való felhívásért fognak futni. A jótékonysági célra leadott nevezési díjakat teljes egészében a Jósa András Kórház Gyermekrehabilitációs osztályának segítésére, a Kérlek Segíts Alapítványnak ajánlják fel, akik az innovatív robotika eszközök beszerzésére és az elhízott gyermekek táboroztatására gyűjtenek.Nyíregyházán először rendeznek olyan futófesztivált, amely megfelel a zöldverseny elveinek. Kiemelt céljük az egészségfejlesztés és a környezetvédelem fontosságára való felhívás.  A tudatos életmód kialakítását már gyermekkorban szükséges elkezdeni, amelyben meghatározó szerepük van a szülőknek. A zöldverseny elvei magukban foglalják többek között az újrahasznosítható rajtszámokat, a szelektíven gyűjtött hulladékot, a papír poharakat, tányérokat és evőeszközöket, környezettudatos ajándékokat.

Az esemény hivatalos oldala: https://nyiregyhazifutofesztival.hu/

Távok az „I. Nyíregyházi Futófesztivál az Orha Művek támogatásával” eseményen:

  • Jótékonysági kör (800 méter)
  • Gyermek futóverseny (800 méter)
  • 5 km
  • 10 km
  • Félmaraton egyéni, páros, trió

Az F MEDICAL frissítőpontja a Korzó előtt, a Vay Ádám körúton lesz, ahol az első kör után (a 10km-es távon) lehet felfrissülni munkatársaink biztatásával.

További frissítőpontok 21 km-ig: Városi Stadion, Erdei Tornapálya, Sóstói úti Buszforduló, Sóstói, Fürdő utca legvégén a Fürdőház utcára kanyarodás előtt, Városi Stadion.

Eredményhirdetések (5,10 km) folyamatosan lesznek megtartva a versenyzők beérkezése után a SUNSHINE NAGYSZÍNPAD-on. A félmaraton eredményhirdetése a gyermek futam után kerül kihirdetésre, a gyermekfutam díjazottjaival.

Elkötelezettek vagyunk a társadalmi felelősségvállalás mellett, és kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy felkaroljuk a helyi közösség nagyszerű kezdeményezéseit. Mindenkit biztatunk, hogy vegyen részt az eseményen, elsősorban sportolóként, de akár a teljes család is kellemesen kikapcsolódhat Nyíregyháza főterén.

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)