online időpontfoglalás

blog

Roxi szülése 3. rész

2018.03.04 Roxi

Ajánljuk figyelmükbe Roxi történeténeki harmadik részét, melyben megosztja élményeit első gyermeke születéséről.

"Sziasztok!

A történetet a szülőszobán hagytam abba, ha lehunyom a szemem, most is csak villanásokat látok, a körülöttem lévő emberek arcai, a fájdalom, az izgalom és valahol a hihetetlen várakozás, hogy Nimródot egészségesen a kezembe fogjam, magamhoz öleljem. Egyetlen dologban voltam biztos, jó helyen vagyok, szakemberek vesznek körül és még ha én nem is tudom, hogy leszek túl ezen, ők pontosan tudják, ha kell segítenek, ha kell fogják a kezem. Így teltek az utolsó órák, hogy aztán jöjjön a roham, a finis és az a hang, ahogy a kicsi felsír.

A legintenzívebben a fájdalomra emlékszem. Aztán meg arra, hogy megmutatják nekem Nimródot. A mellemre helyezik és érzem, neki éppolyan nagy menet volt, mint nekem. Érzem a pici szívecskéjén, hogy a hihetetlen izgalom és küzdés után, most megnyugszik, mert itt van anya…

És ezt az érzést nem lehet leírni, nem lehet kiszínezni, nincs olyan író, film, a mi ezt az élményt képes lenne visszaadni. Hogy az utolsó napok, az utolsó órák után, egy tüneményes angyal fekszik rajtam. Piheg, minden moccanás iszonyú energiákat követel tőle, de már akkor tudtam, levett a lábamról és egyből szerelmes vagyok… És ekkor már csak arra gondoltam, hogy mondják meg a kint várakozó páromnak, Zsoltinak; megvagyunk, Nimród is én is.

Arra a pillanatra azonban jól emlékszem, amikor a szülés után Zsolti bejött hozzánk. Soha nem láttam még ilyennek az arcát. Ámulattal vegyes csodálkozás. Kikerekedett szemmel, elérzékenyülve pislogott. Láttam a gombócot a torkában, láttam a könnycseppeket remegni a szemében. A nagy vadász, ott tartotta kezében a pici, apró trónörököst, a kis vadászt. Zsolti, hol rám, hol Nimródra nézett, mint aki nem hiszi el, hogy vele ez a csoda megtörtént. Milyen szép…- ismételgette és én hosszan tudtam volna neki mondani, látod ő a mienk, ő a mi kis kincsünk, a csoda, amire 9 hónapot vártunk. De egy szó sem jött ki a számon, fáradt voltam, de a szívem megtelt valami olyan földöntúli boldogsággal, amit még soha nem éreztem. Valami nyugalom, békesség szállt meg, valami földöntúli elégedettség és túlcsorduló szeretet a kisfiam és Zsolti iránt…

Még 3 csodás napot töltöttünk a Finnamed Magánklinikán. A munkatársak egy halom dologra megtanítottak, pelenkázás, a helyes szoptatási technika, fürdetés… Na meg így volt időm kipihenni magam, hiszen a szakápolók éjjel nappal segítettek, külön gondot fordítva a nyugalmamra. Ha elaludtam, akkor odafigyeltek Nimródra, nagyon hálás vagyok nekik ezért az extra három napért.

Szóval ilyen volt Nimród világrahozatala a Finnamed Magánklinikán. Nagyon jó szívvel gondolok az ott dolgozókra, orvosokra, ápolókra egyaránt és szívesen ajánlom másoknak is, ha jó kezekben, profik között szeretnék világra hozni gyermeküket.

Szeretném itt is megköszönni a gondoskodást és figyelmet szülész-nőgyógyász orvosomnak Dr. Ivancsó Bélának, a Finnamed Klinika orvosi csapatának és munkatársainak, Dr. Zákány Zsoltnak, Dr. Kovács Róbertnek, Dr Guthy Ildikónak, Incze Tímeának, Szőke Henriettának, Gabányi - Minya Csillának, Bacsó Bélánénak, Farkas Beatrixnak, Fazekasné Mártha Andreának és Bodnárné Zsuzsának! Köszönöm!

Roxi"

Köszönjük Roxi a kedves szavaid, és szeretnénk valamennyi munkatársunk nevében szívből gratulálni nektek! Legyetek nagyon boldogok!

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)