online időpontfoglalás

blog

Sikeres, tartós fogyás Insumed orvosi diétával

Már több száz személynek segítettünk a tartós fogyásban és az egészségesebb életmód elérésében Insumed orvosi diétával. Ha túlsúllyal küzd, magas a vércukorszint értéke, vagy csupán szeretne egészségesebben étkezni, akkor szívből ajánljuk Önnek az Insumed diétaterápiát.

 

Hogyan működik a diéta?

Első lépésként megmérjük a páciens aktuális testsúlyát, magasságát, haskörfogatát és elvégezzük a BIA mérést. A BIA méréssel információt kapunk a szervezet összetételéről. A méréshez egy speciális BIA-műszert használunk. A páciens kézfejére és lábfejére két-két elektródát ragasztunk, melyeket összekötünk a műszerrel.  A vizsgálat 5 percig tart, ez alatt egy ágyon kell feküdni a páciensnek. A műszer elektromos jeleket észlel, melyeket egy számítógépes program értékelhető eredményekké alakít át. Az eredményen látható a szervezet zsírtartalma, zsírmentes állománya, izomállománya, sejtközötti állománya, teljes folyadéktartalma, a sejten belüli folyadéktartalma, a sejten kívüli folyadéktartalma és a szervezet alapanyagcseréje. Segítségével megtudhatjuk, hogy a zsír-izom-víz egymáshoz viszonyított aránya a szervezetben megfelelő-e.

Második lépésként orvos kollégánk a kapott eredmények alapján személyre szabott tanácsot ad Önnek az egészséges táplálkozás és életmód eléréséhez.

Harmadik lépésként fontos betartani az előírt útmutatásokat és hetente, kéthetente újabb méréseket kell végezni, hogy láthassuk a szervezet összetételében bekövetkezett változásokat és időben reagálni tudjunk rá. A terápia célja, hogy csak vízből és zsírból induljon meg a fogyás, az izomállomány pedig maradjon stabil.

 

 

Miben különbözik az Insumed diétaterápia más diétáktól?

Mi a tanácsadás után sem hagyjuk magára a pácienst, rendszeresen kommunikálunk és újabb méréseket végzünk a legjobb eredmény elérése és fenntartása érdekében.


Konultációs időpontért hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 42 512 222 -es telefonszámon hétfőtől péntekig 7:00-20:00-ig

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)