online időpontfoglalás

blog

Támogatjuk a Vidámságot és a Derűt -VIDOR FESZTIVÁL

A VIdámság és Derű ORszágos seregszemléje idén 18. alkalommal kerül megrendezésre, ami városunk egyik legjelentősebb nyári rendezvény sorozata. A testi egészségmegőrzés mellett fontosnak tartjuk a szellemi egészséghez való hozzájárulást is, így a nyíregyházi VIDOR Fesztivál támogatását szívügyünknek éreztük. A magas színvonalú városi rendezvény mindenki számára elérhetővé teszi a különböző hangulatú, stílusú kulturális programokat, ami a lelki egészség, a feltöltődés egyik legjobb eszköze.

Az előrejelzések szerint idei évben minden eddigi rekordot meg fog dönteni a Vidoron résztvevő száma, akik nem csupán a térségből, de az ország minden részéről, sőt határokon túlról is érkeznek. Ez az esemény összehozza az embereket egymással, a családok és barátok együtt tölthetnek minőségi időt. 

– Ez a kilenc nap kiváló lehetőség arra, hogy találkozzunk a barátainkkal, ismerőseinkkel, de arra is, hogy Nyíregyháza megmutassa: nemcsak kultúraszerető, de vendégszerető város is – mondta köszöntőjében dr. Kovács Ferenc, a megyeszékhely polgármestere.

Az idei program igazán színes, sokféle műfajból, hangulatból tevődik össze, így alkotva egy igazán nívós karnevált, ahol az idősek, fiatalok és a gyermekek is remekül érezhetik magukat.  A város több pontján hazai és nemzetközi sztárok szabadtéri koncertjei, bábelőadások, táncosok, élőszobrok, mutatványosok, karikaturisták, artisták szórakoztatják a látogatókat. A színház a legjobb darabjaival várja az érdeklődőket.

Kirják Róbert a Móricz Zigmond Színház ügyvezető igazgatója eképpen írt az eseményről:

"Van egy hét, ami egy kicsit más. Egy hét, amit itt, Nyíregyházán minden évben nagyon várunk – sőt, ezért a hétért nemcsak a térség vagy az ország különböző pontjairól, de akár távoli kontinensekről is érkeznek hozzánk fellépők. Egy hét, ahol a régi idők karneváljaihoz hasonlóan a vidámság és a derű veszi át a főszerepet, minden a jókedvről és a nevetésről szól. Mindig ünnep, ha egy időre megszabadulhatunk a hétköznapok gondjaitól; ha egy kicsit többet engedünk meg magunknak, lazábbak, oldottabbak, önfeledtebbek vagyunk. A nevetés ráadásul igazi közösségi élmény..."

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6286)