online időpontfoglalás

blog

Tartós fogyás egészségesen - Több száz sikertörténet áll mögöttünk

Számtalan csodadiétát próbált már, melyek gyors súlyvesztést ígértek, Önnél mégsem vált be vagy néhány héten belül visszajöttek a leadott kilók? Étrendkiegészítő turmixokat iszik annak reményében, hogy ezzel szervezete megkap minden szükséges tápanyagot, fontos főétkezéseket hagy ki emiatt azonban éhes marad és még az íze is rossz? Ha IGEN-nel válaszolt ezekre a kérdésekre, a megoldás az INSUMED orvosi diétaterápia lehet!

Fogyás éhezés és visszahízás nélkül!

Minden ember szervezete más és más, nem hat mindenkire egyfajta diéta ugyanúgy, ezért hogyha az interneten olvasunk vagy valakitől hallunk egy hihetetlen fogyástörténetet, nem szabad azt gondolni, hogy az nekünk is biztosan be fog válni.

Az F MEDICAL Magánklinikán lehetőség van orvos felügyelete mellett, egészségesen és biztonságosan megszabadulni felesleges kilóinktól.

Egy diétaterápia felállítása esetében nagyon fontos, hogy tisztában legyünk testünk összetételével, hiszen ez alapján tudjuk kiszámítani, hogy esetünkben mennyi tápanyagot kell bevinni a szervezetünkbe ahhoz, hogy meginduljon a fogyás. Ennél a terápiánál a cél az, hogy zsírból fogyjunk, izomzatunk pedig megmaradjon. Az ehhez szükséges tápanyag bevitelt és életmód kialakítását azonban orvosi konzultáció nélkül nem lehet pontosan meghatározni.

INSUMED termékek fogyasztása is beépül a terápiába, melyek egy-egy étkezés kiegészítésére szolgálnak. Fontos megemlíteni, hogy ezeket a tápanyagforrásokat kizárólag az INSUMED orvosi tanácsadója javaslatára, az ő pontos utasítása és ellenőrzése mellett fogyaszthatja.

Ahhoz, hogy hatékony legyen a fogyókúra és nyomon követhessük, működik-e a terápia, néhány hetente vissza kell térnie, hogy újabb méréseket végezzünk.

Miben segíthet az INSUMED diétaterápia?

  • elérni az optimális testsúlyt
  • energikusabbá válni, leküzdeni a folyamatos fáradtság érzetet
  • optimalizálni a vérnyomást, koleszterin szintet, cukorszintet

További információt a diétáról ezen a linken olvashat

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6286)