online időpontfoglalás

orvosaink

Dr. Zádori Gergely

2024.04.08-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (2 értékelés)

sebész adjunktus

 

2008-ban diplomáztam a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján dolgoztam 2013-ig, ahol a transzplantációs sebészeten kívül a hasi sebészeti kórképek ellátásában is részt vettem. 2013-ban szereztem PhD fokozatot a Semmelweis Egyetemen szintén summa cum laude minősítéssel, kutatási tevékenységem a hepatitis C vírus miatt májátültetésen átesett betegek vizsgálata volt.

2013-tól dolgozok a Debreceni Egyetem Sebészeti Klinikáján, ahol 2014-ben tanársegéddé, 2020-ban egyetemi adjunktussá neveztek ki. Sebészeti szakvizsgámat 2016-ban tettem le kiválóan megfelelt minősítéssel. Részt veszek a vesetranszplantációs programban, mint transzplantációs készenléti team vezető.  A transzplantációs sebészet mellett a hasi sebészeti műtéteket is aktívan végzem, fő érdeklődési területem a daganatsebészet, hasnyálmirigy sebészet, sérvműtétek, illetve epehólyag-kövesség ellátása. Mindezeken túl bőrsebészeti beavatkozásokat is végzek.

A mindennapi betegellátáson túl rendszeresen veszek részt szakmai konferenciákon, továbbképzéseken. Tagja vagyok a Magyar Transzplantációs Társaságnak, az Európai Transzplantációs Társaságnak és a Magyar Sebész Társaságnak.

blogbejegyzések összes bejegyzés

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)