online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Guthy Ildikó

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (8 értékelés)

1985-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. 1985. október 1. óta dolgozom Nyíregyházán, a Jósa András Megyei Kórház Gyermekosztályán. 1989-ben Csecsemő és Gyermekgyógyászatból szereztem szakképesítést. 1992-től az osztályon működő gyermek sürgősségi részleget vezettem.


A szakvizsga megszerzését követően az érdeklődésem a gasztroenterológia felé irányult. 1998-tól kezdve kezdetben a felnőtt gastroenterológiai endoscopos labor munkájába bekapcsolódva végeztem gyermekendoscopos vizsgálatokat, 1999-ben Gasztroenterológiából sikeres szakvizsgát tettem. Pályázat útján 2010- ben önálló gyermekendoscopos labort alakítottunk ki ahol rendszeresen végezzük az alsó és felső endoscopos vizsgálatokat, valamint a gyermeksebészeti teammel együtt PEG beültetést, valamint máj és egyéb biopsziás mintavételt. Megszerveztem a gyermekendoscopos 24 órás készenléti ügyeletet.


20 éven át a Mozgó Szakorvosi Szolgálat keretében heti rendszerességgel segítettem a régióban dolgozó családorvos kollégákat. 2012-ben átmenetileg a Pécsi Orvostudományi Egyetem Gyermekklinikájának Gasztroenterológiai részlegét vezettem.

Vélemények

Sz. Andrea

“Én azt mondanám, ha ő nem lenne, talán már a gyermekem sem. Neki (is, és Istennek) köszönhetem, hogy már 21 éves felnőtt lett. ”

Dr. Guthy Ildikó

L. Gabriella

“A legjobb! Mindenkinek ajánlom!”

Dr. Guthy Ildikó

Dr. Sz. Adrienn

“Szakmailag és emberileg sem csalódtunk soha benne!”

Dr. Guthy Ildikó

T. K. Márta

“Nagyon szeretjük főorvosnőt! Alapos, türelmes (nem csak a gyerekekkel, hanem a túl aggódó anyukával is). Bármikor kerestem eddig, mindig segített, sosem küldött el, megnézte a gyerekeket akkor is, ha éppen nem gasztrós gondozott. Sok mindent köszönhetünk neki! <3”

Dr. Guthy Ildikó

B. Anita

“Drága Doktor Nő! Sosem tudok elég hálás lenni Önnek a sok segítségért, a legjobb! Minden édesanyának, csak ajánlani tudom! A jó Isten áldja meg”

Dr. Guthy Ildikó

V. Erika

“Kedves doktornő! Büszke vagyok hogy ilyen emberrel dolgozhatok a szülőszobán! Tisztelem, becsülöm, munkájához sok sikert kívánok!”

Dr. Guthy Ildikó

Előző Következő
Elismeréseink

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (2061)