online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Kádár Kitti

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (8 értékelés)

 

Dr. Kádár Kitti vagyok, 2015-ben szereztem diplomát a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán. Egyetemi éveim alatt eredményes Tudományos Diákköri munkát végeztem, számos konferencián és kongresszuson vettem részt.

A fogászat napjainkban egy rohamosan fejlődő tudományág, emiatt fontosnak tartom naprakészen tartani a tudásomat, így a kötelező továbbképzések mellett szabadon választható szakmai, gyakorlat orientált továbbképzéseken is rendszeresen részt veszek.

Fő érdeklődési köröm a konzerváló fogászat, endodoncia, fogpótlástan és a szájsebészet. A 2019-es évtől dento-alveoláris sebészeti szakképzésben veszek részt, melyhez kiváló hátteret biztosít az F Medical Magánklinika Fogászati Központja a legmodernebb képalkotó diagnosztikai eszközeivel, magas minőségű anyag- és eszköztárával, valamint kitűnő szakmai csapatával.

Mindig örömmel tölt el, ha segíthetek a fogakat érintő problémák kezelésében. Igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy a páciensek elégedetten hagyják el a rendelőt, és a későbbiekben is bizalommal térjenek vissza hozzám.

 
                       

Vélemények

M. B.

“A szájsebészeten ő vette ki a fogorvos által betört gyökér kezelt fogam bent maradt gyökereit. Nagyon kedves doktornő, aki tökéletesen és fájdalommentesen oldotta meg a problémámat! 5 perc alatt kész volt a 3 gyökerű fogammal! Precíz, magabiztos, végig tájékoztatott, hogy mi történik. Nagyon örülök, hogy ő látott el és ezáltal megismertem egy szuper orvost!”

Dr. Kádár Kitti

M.H. Gréta

“Nagyon bizalmatlan vagyok a fogorvosokkal kapcsolatban az eddigi rossz tapasztalataimból fakadóan, de itt megtaláltam azt a fogorvost akihez teljes bizalommal tudok fordulni és tudom, jó kezekben vagyok Dr Kádár Kitti személyében.”

Dr. Kádár Kitti

A.-N. Melinda

“Ügyes, preciz és már 80%-ban kiirtotta a fogászati fóbiámat. Kimondhatatlanul köszönöm neki!”

Dr. Kádár Kitti

L. Sz. Enikő

“Dr. Kádár Kitti fogorvosnőt szívből ajánlom mindenkinek. Nagyon precízen, tökéletesen, s persze fájdalommentesen dolgozik. Fogeltávolítás, esztétikus tömés és korona készítés miatt is jártam nála. Mindegyikkel maximálisan elégedett vagyok. Doktornő nagyon kedves, s kiváló szakorvos!”

Dr. Kádár Kitti

Gy. Noémi

“Szeretném megköszönni Dr. Kádár Kitti kimagaslóan magas színvonalú gyógyítását! A 2 éves kislányom minden orvostól retteg pici kora óta, de még ilyen doktornővel még soha életemben nem találkoztam! Azonnal megtalálta a hangsúlyt a kislányommal és úgy fúrta meg a fogát, ami egy eséstől begyulladt, hogy nagyon pozitív élménnyel távoztunk mindketten és a lányom bármikor vissza menne hozzá nagyon szívesen! Soha többet nem vinném máshoz a gyermekeimet! ”

Dr. Kádár Kitti

Előző Következő
Elismeréseink
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (1920)