Dr. Kádár Kitti

 

Dr. Kádár Kitti vagyok, 2015-ben szereztem diplomát a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán. Egyetemi éveim alatt eredményes Tudományos Diákköri munkát végeztem, számos konferencián és kongresszuson vettem részt.

A fogászat napjainkban egy rohamosan fejlődő tudományág, emiatt fontosnak tartom naprakészen tartani a tudásomat, így a kötelező továbbképzések mellett szabadon választható szakmai, gyakorlat orientált továbbképzéseken is rendszeresen részt veszek.

Fő érdeklődési köröm a konzerváló fogászat, endodoncia, fogpótlástan és a szájsebészet. A 2019-es évtől dento-alveoláris sebészeti szakképzésben veszek részt, melyhez kiváló hátteret biztosít az F Medical Magánklinika Fogászati Központja a legmodernebb képalkotó diagnosztikai eszközeivel, magas minőségű anyag- és eszköztárával, valamint kitűnő szakmai csapatával.

Mindig örömmel tölt el, ha segíthetek a fogakat érintő problémák kezelésében. Igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy a páciensek elégedetten hagyják el a rendelőt, és a későbbiekben is bizalommal térjenek vissza hozzám.

 
Fmedical 3D
Fmedical galéria
fotók az intézményről
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-igtelefonszám:06 42 512 222
© 2018-2021 www.fmedical.hu - minden jog fenntartva
powered byForWeb Weboldal készítés