online időpontfoglalás

orvosaink

Dr. Varga Zsolt

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (135 értékelés)

 

2012-ben szereztem orvosi diplomát a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően a debreceni Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Általános Sebészeti Osztályán kezdtem el a sebészet szakképzést, majd 2018-ban tettem szakvizsgát kiválóan megfelelt minősítéssel.

2016 óta a betegellátás mellett a Debreceni Egyetem Klinikai Orvostudományok Doktori Iskola PhD hallgatója vagyok, fő kutatási területem a daganatok nyirokcsomó áttéteinek vizsgálata. Munkacsoportunk eredményeit rendszeresen publikáljuk hazai és nemzetközi folyóiratokban, valamint szakmai rendezvényeken.

Jelenleg a Debreceni Egyetem Klinikai Központjának Sebészeti Klinikáján dolgozom szakorvosként, itt folytatom gyógyító, oktató és kutatói tevékenységemet. A legmagasabb progresszivitási szintnek megfelelően az általános sebészet teljes spektrumára rálátva van lehetőségem a szakmai tapasztalatomat tovább bővíteni.

Eddigi munkám során a fekvőbeteg ellátás mellett folyamatosan volt lehetőségem végezni egynapos- és ambuláns sebészeti beavatkozásokat. Az általános hasi megbetegedések, mint az epehólyag-kövesség vagy hasfali sérvek ellátásán túl nagy számban végzek bőrsebészeti, proktológiai, valamint daganatsebészeti beavatkozásokat. Rendszeresen veszek részt ezekkel kapcsolatos továbbképzéseken, fordítok szakmai anyagokat magyar nyelvre.

Rendelésemen nagy hangsúlyt fektetek a nyugodt, harmonikus orvos-beteg kapcsolat kialakítására. Kiemelten fontos számomra az egészségügyi problémák jellegéből adódó bizalmi viszony tiszteletben tartása.

 

Klinikánkon lehetőség van egynapos sebészeti műtétek keretein belül lézerproktológiai műtétek elvégzésére.
Bővebb információt az eljárásról erre a linkre kattintva talál. 

blogbejegyzések összes bejegyzés

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)