online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Varga Zsolt

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (37 értékelés)

 

2012-ben szereztem orvosi diplomát a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően a debreceni Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Általános Sebészeti Osztályán kezdtem el a sebészet szakképzést, majd 2018-ban tettem szakvizsgát kiválóan megfelelt minősítéssel.

2016 óta a betegellátás mellett a Debreceni Egyetem Klinikai Orvostudományok Doktori Iskola PhD hallgatója vagyok, fő kutatási területem a daganatok nyirokcsomó áttéteinek vizsgálata. Munkacsoportunk eredményeit rendszeresen publikáljuk hazai és nemzetközi folyóiratokban, valamint szakmai rendezvényeken.

Jelenleg a Debreceni Egyetem Klinikai Központjának Sebészeti Klinikáján dolgozom szakorvosként, itt folytatom gyógyító, oktató és kutatói tevékenységemet. A legmagasabb progresszivitási szintnek megfelelően az általános sebészet teljes spektrumára rálátva van lehetőségem a szakmai tapasztalatomat tovább bővíteni.

Eddigi munkám során a fekvőbeteg ellátás mellett folyamatosan volt lehetőségem végezni egynapos- és ambuláns sebészeti beavatkozásokat. Az általános hasi megbetegedések, mint az epehólyag-kövesség vagy hasfali sérvek ellátásán túl nagy számban végzek bőrsebészeti, proktológiai, valamint daganatsebészeti beavatkozásokat. Rendszeresen veszek részt ezekkel kapcsolatos továbbképzéseken, fordítok szakmai anyagokat magyar nyelvre.

Rendelésemen nagy hangsúlyt fektetek a nyugodt, harmonikus orvos-beteg kapcsolat kialakítására. Kiemelten fontos számomra az egészségügyi problémák jellegéből adódó bizalmi viszony tiszteletben tartása.

 

Klinikánkon lehetőség van egynapos sebészeti műtétek keretein belül lézerproktológiai műtétek elvégzésére.
Bővebb információt az eljárásról erre a linkre kattintva talál. 

Vélemények

Sz. Edit

“O operált epeholyaggal a nyáron! Kiválo ember! ”

Dr. Varga Zsolt

A. László

“Dr. Varga Zsolt személyében rendkívül felkészült, lelkiismeretes és empatikus sebész orvoshoz fordulhatnak a páciensek. A legjobb választás a közelben annak, aki sebészeti vagy proktológiai jellegű magánklinikai ellátást szeretne magának, ezért jó szívvel ajánlom mindenkinek! ”

Dr. Varga Zsolt

D. Marianna

“Dr. Varga Zsoltnak köszönhetem a lézeres aranyérműtétemet! Kiváló orvos,mindenkinek csak ajánlani tudom! Maga a kórház szuper, mindenki nagyon kedves, segítőkész!! Csak az FMedical!”

Dr. Varga Zsolt

“Dr Varga Zsolt kiváló szakember a kedvessége lenyűgöző! Szívből ajánlom mindenkinek, pozitív élményekkel távoztam a vizsgálatról. További munkájához nagyon jó egészséget és az életben sok örömet kívánok! ”

“Dr. Varga Zsolt nagyon okos,kedves és hivatástudattal végzi a munkáját. Maradjon ilyen. :)”

“Megnyugtató volt számomra, hogy olyan bánásmódban részesültem, amely révén biztonságban érezhettem magamat. Hálás köszönet Varga doktor úrnak .”

“A doktor Úr nagyon kedves, őszinte, segítőkész volt. A vizsgálat során semmilyen fájdalmat nem tapasztaltam. Igazán elégedett voltam a szolgáltatással”

“Dr. Varga Zsolt szakmai felkészültsége és tudása hatalmas empátiával és kedvességgel társul! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!”

“Dr. Varga Zsolt egy végtelenül rendes és segítőkész orvos. Minden kérdésemre türelmesen válaszolt, és alaposan elvégezte a vizsgálatot.”

“Dr. Varga Zsoltnak a kiváló szakmai felkészültségén felül az emberi hozzáállasa is kiemelkedő. Példaértékű hivatástudattal végzi a munkáját.”

“Orvosuk kedves, közvetlen volt. Szakmai munkája tökéletes. Sok sikert kívánok neki!”

Előző Következő
Elismeréseink

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (2061)