online időpontfoglalás
Keresés Telefon Útvonaltervezés

Dr. Varga Zsolt

 

2012-ben szereztem orvosi diplomát a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően a debreceni Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Általános Sebészeti Osztályán kezdtem el a sebészet szakképzést, majd 2018-ban tettem szakvizsgát kiválóan megfelelt minősítéssel.

2016 óta a betegellátás mellett a Debreceni Egyetem Klinikai Orvostudományok Doktori Iskola PhD hallgatója vagyok, fő kutatási területem a daganatok nyirokcsomó áttéteinek vizsgálata. Munkacsoportunk eredményeit rendszeresen publikáljuk hazai és nemzetközi folyóiratokban, valamint szakmai rendezvényeken.

Jelenleg a Debreceni Egyetem Klinikai Központjának Sebészeti Klinikáján dolgozom szakorvosként, itt folytatom gyógyító, oktató és kutatói tevékenységemet. A legmagasabb progresszivitási szintnek megfelelően az általános sebészet teljes spektrumára rálátva van lehetőségem a szakmai tapasztalatomat tovább bővíteni.

Eddigi munkám során a fekvőbeteg ellátás mellett folyamatosan volt lehetőségem végezni egynapos- és ambuláns sebészeti beavatkozásokat. Az általános hasi megbetegedések, mint az epehólyag-kövesség vagy hasfali sérvek ellátásán túl nagy számban végzek bőrsebészeti, proktológiai, valamint daganatsebészeti beavatkozásokat. Rendszeresen veszek részt ezekkel kapcsolatos továbbképzéseken, fordítok szakmai anyagokat magyar nyelvre.

Rendelésemen nagy hangsúlyt fektetek a nyugodt, harmonikus orvos-beteg kapcsolat kialakítására. Kiemelten fontos számomra az egészségügyi problémák jellegéből adódó bizalmi viszony tiszteletben tartása.

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés