online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Zákány József

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (24 értékelés)

 

1981-ben szerzett orvosdoktori diplomát a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően a berettyóújfalui, mai nevén Gróf Tisza István Kórházban kezdett dolgozni a szülészet- nőgyógyászati osztályon. 1985-ben kitűnő eredménnyel szerzett szakorvosi bizonyítványt. 2002-ben a budapesti Közgazdasági és Államigazgatási egyetemen szerzett egészségügyi menedzsment szakértői másoddiplomát.

Az eddigi 40 éves orvosi pályafutása során az utóbbi 25 évben a mindenkori osztályvezető főorvos állandó helyettese volt, emellett 5 éven keresztül ellátta a kórház orvos- igazgatói feladatait is. Több évtizedes gyakorlattal rendelkezik a szülészet-nőgyógyászati ultrahangdiagnosztika, a szülés alatti fájdalomcsillapítás, a korszerű endoszkópos műtéti technikák, és a speciális hüvelyi műtétek terén egyaránt. 20 éve folytat magánpraxist. Orvosi gyakorlatában egyaránt fontosnak tartja, hogy a páciensei a magas színvonalú szakmai felkészültség, a megbízhatóság mellett érezzék az odafigyelést, megértést, melyek az orvos iránti bizalom alapkövei! Az orvos-beteg találkozás a beteg számára megnyugvást, gyógyulást, tájékozottságot és elégedettséget eredményezzen!

Vélemények

Cs. B. Anita

“A legjobb és a legkedvesebb. Megyünk oda ahol Ő dolgozik!”

Dr. Zákány József

Cs. Ádám

“Emberségből,kedvességből,szaktudásból jeles!!!!!”

Dr. Zákány József

“Köszönetet szeretnek mondani azért a profizmusert, ami körülölelő Dr. Zakany József doktor urat. Életem első fájdalommentes nőgyógyászati vizsgálata volt.”

“Kedves, türelmes, segítőkész ! Pozitív a véleményem!!! ”

“Hozzáállásból és szakmaiságból csillagos ötös! Nagy köszönet!”

“Nagyon kedves és jó orvos mident érhetően elmodnd midenkinek ajánlani tudom ”

“Szimpatikus, nyugodt, figyelmes orvos, mosolygós, nagyon kedves asszisztens. Megnyugtató a légkör. ”

Előző Következő
Elismeréseink

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (2022)