online időpontfoglalás
Keresés Telefon Útvonaltervezés

A belgyógyászat az emberi test belső szerveinek gyógyításával foglalkozik.

 

Amennyiben Ön bizonytalan abban, hogy tüneteivel melyik szakorvoshoz forduljon, javasoljuk az általános belgyógyászati kivizsgálás elvégzését.

 

A belgyógyászat körébe általában azok a betegségek tartoznak, amelyeket gyógyszerekkel lehet kezelni, nem igényelnek sebészeti beavatkozást. A belgyógyászati szakrendelés keretén belül vizsgáljuk és kezeljük a szív és érrendszer, a légző-, vérképző-, az emésztőszervek, a máj és a belső elválasztású mirigyek betegségeit.

 

A belgyógyászat mára számos önálló szakterületre bomlott, közéjük tartozik például a kardiológia, ami a szív és érrendszer, a gasztroenterológia, ami a gyomor- és bélrendszer, a pulmonológia, ami légutak, a diabetológia, ami a szénhidrát anyagcsere zavar, az endokrinológia, ami a belső elválasztású mirigyek vagy az angiológia, ami az erek betegségeinek kezelésével foglakozik.

 

Pácienseink – az általános belgyógyászati diagnosztika és kezelés mellett - a gasztroenterológiai, kardiológiai, endokrinológiai és diabetológiai szakterületek vonatkozásában kapnak kiemelt szintű ellátást.

További információhoz kérjük, görgessen lejjebb. A szolgáltatás árait a főmenü ÁRAINK oldalán találhatja 

Időpontfoglalás
További információ
Belgyógyászati szakorvosi vizsgálat
20 000 Ft
Belgyógyászati kontroll vizsgálat
12 500 Ft
24 órás ABMP Holter monitor kiértékelés
10 500 Ft
Belgyógyászati krónikus beteg gondozás
7 500 Ft
Belgyógyászati receptírás
5 000 Ft
EKG vizsgálat (12 elvezetéses)
6 000 Ft
Injekció beadás
3 500 Ft
+ gyógyszer
24 órás ABMP Holter monitor felhelyezés
10 500 Ft
24 órás ABMP Holter monitor kiértékelés
10 500 Ft

A belgyógyász felkeresése olyankor indokolt, ha a tünetei bizonytalanok, nincsen konkrét elképzelése honnan ered a panasza.

Ilyen tünetek lehetnek például:

  • hasi fájdalom
  • mellkasi fájdalom
  • gyakori fejfájás vagy szédülés

Mivel a belgyógyászat a szervezet egészét vizsgálja, a vizsgálat is összetett. A belgyógyász először a jelenlegi panaszairól kérdezi ki a pácienst, korábbi betegségeiről, illetve a családban előforduló egészségügyi problémákról. Ezt követi a fizikális vizsgálat. A belgyógyászati vizsgálat után a kezelőorvos további vizsgálatokat rendelhet el és szükség esetén más specialistához is irányíthatja a beteget.

orvosaink
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés