online időpontfoglalás

blog

A HÜBNER-H Kft. biztosítja munkatársai számára az éves szűrővizsgálatokat az F MEDICAL Magánklinikán

EGYÉBEGYÉB 2024.01.09 F MEDICAL MAGÁNKLINIKA

Az egészség az egyik legnagyobb kincsünk, és a HÜBNER-nél kiemelten fontosnak tartják dolgozóik egészségét, ezért az „Az Egészség Érték Program" keretében lehetőséget kínálnak dolgozóik számára, hogy térítésmentesen részt vegyenek az F MEDICAL Magánklinika szűrővizsgálatán. Ezen vizsgálatok segítenek az esetlegesen felmerülő egészségügyi problémák korai felismerésében, valamint azok megelőzésében is.

Ki jelentkezhet a vizsgálatokra?

Minden HÜBNER-es aktív munkavállaló jogosult térítésmentesen részt venni a szűrővizsgálatokon, aki már több mint 6 hónapja a cég alkalmazásában áll a szolgáltatás igénybevételekor. 

 

Hol lesznek a vizsgálatok?

Az egészségügyi szűrővizsgálatok az F MEDICAL Magánklinikán érhetőek el.

Cím: 4400 Nyíregyháza, Mikszáth Kálmán u. 38.

 

 

Milyen vizsgálatokat végeznek?

 

 

Hogyan jelentkezhet a vizsgálatokra?

A szűrővizsgálatokra kizárólag a klinika dedikált ügyfélszolgálati kapcsolattartójánál van lehetőség jelentkezni az alábbi telefonszámon: +36 70 904 85 80

Online foglalás nem lehetséges (csak térítéses vizsgálatokra). 

 


 

Meddig vehetők igénybe a vizsgálatok?

Az „Egészség Érték Program" keretében nyújtott vizsgálatokat egy éven keresztül, 2024. január 2-ától vehetit igénybe a HÜBNER dolgozói. 

 

Dedikált ügyfélszolgálati koordinátor 

Ha bármilyen kérdés felmerülne a szűrővizsgálatokkal kapcsolatban, ne habozzanak felvenni a kapcsolatot a klinika ügyfélszolgálati koordinátorával a +36 70 904 85 80-as telefonszámon! Ő örömmel válaszol minden felmerülő kérdésre és lefoglalja az időpontokat is.

 

Kedvezmények további vizsgálatokra

A díjmentes szűrővizsgálatok mellett a HÜBNER munkatársai számára lehetőség nyílik további vizsgálatok elvégzésére is kedvezményes áron. A kedvezményekről bővebb tájékoztatást a klinika ügyfélszolgálati kapcsolattartója tud nyújtani.

 

Amennyiben bármilyen további kérdés merül fel, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot az F MEDICAL Magánklinika ügyfélszolgálati koordinátorával!

 

 

Bővebb információ: https://fmedical.hu/oldal/162/eves-szurovizsgalatok-a-hubner-h-kft-munkatarsai-szamara

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)