online időpontfoglalás

blog

Adomány a Jósa András Oktatókórház Covid Ambulanciának

EGYÉBEGYÉB 2021.03.29 F Medical Magánklinika

Az F MEDICAL Magánklinika orvosigazgatója, Dr. Polocsányi Béla a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Covid Ambulanciának adott át három levegőfertőtlenítő készüléket több, mint 4 millió forint értékben.

 

A Memolux Kft. nyíregyházi bérszámfejtő iroda és az F MEDICAL Magánklinika együttműködésének eredményeképpen beszerzésre került három Novaerus Protect 800 típusú orvostechnikai eszköz mínősítésű levegőfertőtlenítő berendezés, melyet Dr. Takács Róbert a Covid Ambulancia vezető orvosa vett át.

Támogatni szerettünk volna a Covid Ambulancián dolgozókat, ezért megkérdeztük őket, hogy mivel segíthetnénk a munkájukat. Az ő kérésükre esett a választás a betegellátás mellett folyamatosan működtethető levegőfertőtlenítő készülékekre, amivel az ambulancia eddig nem rendelkezett.

Az F MEDICAL Magánklinika minden szakrendelőjében működik levegőfertőtlenítő készülék, amelyek működésével nekünk nagyon jó tapasztalataink vannak.

Jelenleg a nem igazolt, de Covid gyanús betegeket is a Covid Ambulancián látják el (nehézlégzés, láz, száraz köhögés és szaglásvesztés). A készülékeket a Covid Ambulancia nagy betegforgalmú várójában és két vizsgálóhelyiségében helyezték el, később a magas fertőzési kockázatú betegek környezetében tudják majd a készülékek biztosítani a folyamatos levegőfertőtlenítést.

Minden évben támogatjuk a Jósa András Oktatókórházat, korábban többek között a gyermekosztályt, krónikus belgyógyászatot és fül-orr-gégészetet. Idén érthető okokból a covid ellátásban résztvevők biztonságáért szerettünk volna tenni.

Bízunk benne, hogy a készülékekkel mind az ellátásra szorulók, mind az ellátásban részt vevők is nagyobb biztonságban lesznek.

https://www.facebook.com/szszbmk/posts/4598336476846399

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)