online időpontfoglalás

blog

Dr. Barta Nelli csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos az F MEDICAL csapatában

Kiváló szakemberrel, Dr. Barta Nellivel bővült a F MEDICAL Magánklinika gyermekgyógyász csapata.

Diplomáját 1992-ben szerezte az Ungvári Egyetem Orvostudományi Karán. 1999-ben  a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház Gyermekosztályán kezdett el dolgozni, ahol 2005-ben Csecsemő- és Gyermekgyógyász Szakorvosi vizsgát szerzett. 2009-től Házi Gyermekorvosként dolgozik nagy létszámú praxisában.

Munkájában mindig a beteg gyermek érdekeit tartja szem előtt. A szakmaiság mellett fontosnak tartja a prevenciók, a szűrővizsgálatok elvégzését, a megfelelő kommunikációt a szülőkkel.

https://fmedical.hu/orvos/75/dr-barta-nelli

 

Tudjuk, hogy a legtöbb gyermek fél az orvosoktól és a rendelők rideg hangulatától, ezért klinikánkon számukra egyéni rendelőt alakítottunk ki, hogy úgy érezzék magukat, mintha egy színes, vidám gyerekszobában lennének. A különböző játékok, színezők, mesekönyvek elfeledtetik az izgalmakat legkisebb pácienseinkkel.

A gyermekgyógyászok a csecsemő- és gyerekkorban előforduló veleszületett és szerzett betegségeket vizsgálják és kezelik. A gyermekgyógyászat kiterjedt és fontos területét öleli fel a szakmának, mivel a gyermeki szervezet reakciói gyakran eltérnek a felnőtteknél megszokottól. A gyermekkor egyes szakaszainak vannak sajátos betegségei és talán nincs még egy olyan területe az orvostudománynak, ahol a megelőzésnek ilyen fontos szerepe lenne.

Gyermekgyógyászati szakrendelésünkről bővebben erre a linkre kattintva olvashat.

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)