online időpontfoglalás

blog

Dr. Kósik Edina emlőspecialista radiológus szakorvos az F MEDICAL csapatában

Kiváló szakemberrel, Dr. Kósik Edina emlőspecialista radiológus szakorvossal bővült az F MEDICAL csapata.

Orvosi diplomáját 2014-ben szerezte meg a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán, ezt követően radiológiai szakképzését a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Orvosi Képalkotó Klinikáján töltötte, ahol a képalkotó diagnosztika valamennyi modalitásában (ultrahang, röntgen, CT, MR, mammográfia, katéteres beavatkozások, mintavételek) nagy szakmai gyakorlatra és tapasztalatra tett szert.

Radiológus szakvizsgát 2020-ben szerzett kiválóan megfelelt eredménnyel, 2022-ben pedig komplex emlődiagnosztika licencvizsgát tett, mely területtel – az MR diagnosztika és koszorúér CT diagnosztika mellett - kiemelten foglalkozik. Ezen a rendkívüli alaposságot és precizitást igénylő szakterületen célja, hogy empatikus orvosnőként mind a panasszal érkező, mint a szűrésben megjelenő páciensek számára a legmagasabb szintű diagnosztikai ellátást nyújtsa és szükség esetén a megfelelő terápiás irányvonalat biztosítsa.

Emlőn kívül egyéb testtájékokon előforduló, ultrahanggal ábrázolható elváltozások vékony- és vastagtűs mintavételezésében is nagy gyakorlattal rendelkezik.

Rendkívül fontosnak tartja ezen rohamosan fejlődő szakma esetében a folyamatos képzést és szakmai fejlődést. Ennek érdekében rendszeresen látogatója a hazai és nemzetközi konferenciáknak, továbbképzéseknek, illetve látásmódját igyekszik más centrumok, képzőhelyek látogatásával is kiegészíteni. Klinikai munkája során a mai napig oktatói tevékenységet is ellát.

 

https://fmedical.hu/orvos/120/dr-kosik-edina

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6286)