online időpontfoglalás

blog

Dr. Zádori Gergely sebész adjunktussal bővült az F MEDICAL Magánklinika csapata

Kiváló szakemberrel, Dr. Zádori Gergely sebész adjunktussal bővült az F MEDICAL csapata.

2008-ban diplomázott a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Ezt követően 2013-ig a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján dolgozott, ahol a transzplantációs sebészeten kívül a hasi sebészeti kórképek ellátásában is részt vett.

2013-ban PhD fokozatot szerzett a Semmelweis Egyetemen, szintén summa cum laude minősítéssel, kutatási tevékenysége a hepatitis C vírus miatt májátültetésen átesett betegek vizsgálata volt.

2013-tól dolgozik a Debreceni Egyetem Sebészeti Klinikáján, ahol 2014-ben tanársegéddé, 2020-ban egyetemi adjunktussá nevezték ki. Sebészeti szakvizsgáját 2016-ban tette le kiválóan megfelelt minősítéssel. Részt vesz a vesetranszplantációs programban, mint transzplantációs készenléti team vezető. 

A transzplantációs sebészet mellett a hasi sebészeti műtéteket is aktívan végzi, fő érdeklődési területe a daganatsebészet, hasnyálmirigy sebészet, sérvműtétek, illetve epehólyag-kövesség ellátása. Mindezeken túl bőrsebészeti beavatkozásokat is végez.

A mindennapi betegellátáson túl rendszeresen részt vesz szakmai konferenciákon, továbbképzéseken. Tagja a Magyar Transzplantációs Társaságnak, az Európai Transzplantációs Társaságnak és a Magyar Sebész Társaságnak.

 

https://fmedical.hu/orvos/125/dr-zadori-gergely

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)