EMLŐ ULTRAHANG VIZSGÁLATTAL bővült szolgáltatásunk

Dr. Oláh Marianna radiológus szakorvossal bővült az F MEDICAL Magánklinika orvosi csapata, aki emlő és általános ultrahang vizsgálatokat is végez.

 

Dr. Oláh Marianna 2003. márciusától a Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei kórházak és Oktatókórház radiológiai osztályán dolgozott 2020. márciusáig, a felnőtt és gyermek ultrahang vizsgálatokban 17 éves tapasztalattal rendelkezik. Doktornő komplex emlődiagnosztikai licence vizsgával rendelkezik, 2013. februárjától a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei lakossági emlőszűrését végezte.

https://fmedical.hu/orvos/47/dr-olah-marianna

Az F MEDICAL Magánklinika diagnosztikai központja csúcstechnológiát képviselő eszközökkel van felszerelve. Az emlő ultrahang vizsgálatot a régió egyik legmodernebb, pontos képalkotásra alkalmas Samsung HS70A ultrahang készülékkel végezzük. Az eszközök minősége mellett a radiológus szakorvos szakértelme és tapasztalata is döntően befolyásolja a vizsgálatok értékelhetőségét. 

https://fmedical.hu/szakterulet/14/ultrahang-es-rontgen-diagnosztika

Az emlő ultrahang vizsgálat fájdalommentes, nem jár kockázattal, nincs mellékhatása. Az emlőket és mindkét oldali hónalj régiót, a szegycsont és kulcscsont környezetét is megvizsgáljuk. A vizsgálat panaszmentes hölgyeknek kortól függetlenül is ajánlott.

https://fmedical.hu/szakterulet/30/emlo-ultrahang-vizsgalat-nyiregyhaza

Tapintható, fájdalmas csomók tisztázására, folyadék tartalmú képletek (ciszták), jó- és rosszindulatú daganatok, nem tapintható elváltozások illetve gyulladások kimutatására kiválóan alkalmas vizsgálómódszer.

 

Bejelentkezéshez, vagy további információ esetén hívja központi telefonszámunkat

06 42 512 222.

Fmedical 3D
Fmedical galéria
fotók az intézményről
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-igtelefonszám:06 42 512 222
© 2018-2021 www.fmedical.hu - minden jog fenntartva
powered byForWeb Weboldal készítés