covid teszt online időpontfoglalás
Telefon

blog

EMLŐ ULTRAHANG VIZSGÁLATTAL bővült szolgáltatásunk

Dr. Oláh Marianna radiológus szakorvossal bővült az F MEDICAL Magánklinika orvosi csapata, aki emlő és általános ultrahang vizsgálatokat is végez.

 

Dr. Oláh Marianna 2003. márciusától a Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei kórházak és Oktatókórház radiológiai osztályán dolgozott 2020. márciusáig, a felnőtt és gyermek ultrahang vizsgálatokban 17 éves tapasztalattal rendelkezik. Doktornő komplex emlődiagnosztikai licence vizsgával rendelkezik, 2013. februárjától a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei lakossági emlőszűrését végezte.

https://fmedical.hu/orvos/47/dr-olah-marianna

Az F MEDICAL Magánklinika diagnosztikai központja csúcstechnológiát képviselő eszközökkel van felszerelve. Az emlő ultrahang vizsgálatot a régió egyik legmodernebb, pontos képalkotásra alkalmas Samsung HS70A ultrahang készülékkel végezzük. Az eszközök minősége mellett a radiológus szakorvos szakértelme és tapasztalata is döntően befolyásolja a vizsgálatok értékelhetőségét. 

https://fmedical.hu/szakterulet/14/ultrahang-es-rontgen-diagnosztika

Az emlő ultrahang vizsgálat fájdalommentes, nem jár kockázattal, nincs mellékhatása. Az emlőket és mindkét oldali hónalj régiót, a szegycsont és kulcscsont környezetét is megvizsgáljuk. A vizsgálat panaszmentes hölgyeknek kortól függetlenül is ajánlott.

https://fmedical.hu/szakterulet/30/emlo-ultrahang-vizsgalat-nyiregyhaza

Tapintható, fájdalmas csomók tisztázására, folyadék tartalmú képletek (ciszták), jó- és rosszindulatú daganatok, nem tapintható elváltozások illetve gyulladások kimutatására kiválóan alkalmas vizsgálómódszer.

 

Bejelentkezéshez, vagy további információ esetén hívja központi telefonszámunkat

06 42 512 222.

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (256)