online időpontfoglalás

blog

Ortopédiai műtétek az F MEDICAL Magánklinikán

Az F MEDICAL Magánklinikán számos ortopédiai egynapos sebészeti beavatkozásokra van lehetőség, melyeket Dr. Szabó Attila, a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház ortopéd szakorvosa végez.

Egynapos ortopédiai műtéteinkre a konzultációt követően kerülhet sor, a nagy szakértelemmel és sok tapasztalattal rendelkező, a munkája iránt maximálisan elkötelezett orvos kollégánk, Dr. Szabó Attila által. A műtét utáni regenerálódás kellemes, nyugodt körülmények között történik klinikánk kényelmes betegszobáiban, ahol 12-24 órás ápolást követően nyugodt szívvel távozhat páciensünk.

Dr. Szabó Attila tanulmányai és munkái során  a mozgásszervi sebészet széles körével ismerkedett meg, legfőbb érdeklődési köre a csípő és lábsebészet. Hisz abban, hogy egy ortopéd nem csak a protézisbeültetésben kell tudjon megnyilvánulni, hanem a sérülésekből adódó csont és lágyrészsérüléseket is el kell tudja látni, ezért is váltott olyan profilú területre, melyben mindkettőt művelheti. 2020 óta dolgozik a debreceni Kenézy Gyula Kórház elismert szakorvosaként, 2021 szeptemberétől pedig hetente egy alkalommal intézményünkben folytatja szakrendelését és ortopédiai műtéteit.

Az F MEDICAL Magánklinikán az alábbi ortopédiai egynapos sebészeti beavatkozásokra van lehetőség:

 

Milyen esetben fordulhat ortopéd szakorvoshoz?

  • Felső végtagi elváltozások esetén, ilyen például a teniszkönyök, golfkönyök, alagút szindróma, ganglion, ínhüvelygyulladások, vállpanaszok
  • Térdkalács rendellenességek akut és krónikus fázisban: ízületi kopások, szalagsérülések
  • Felnőttkori akut és krónikus gerincelváltozások: derékfájás, lumbágó, gerincsérv, porckorong sérv, nyaki, háti gerincszakasz fájdalmai
  • Ízületek veleszületett és szerzett rendellenességei: csípőficam vagy rendellenes kinövések, ízületi kopások
  • A láb statikai betegségei: lúdtalp
  • Születéskor elszenvedett agykárosodás következményeiként kialakult, mozgásszerveket érintő betegségek: Little-kór 

ORTOPÉDIA szakterületünk oldala

Amennyiben szeretne időpontot foglalni, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 42 512 222-es telefonszámon.

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)