online időpontfoglalás

Érsebészeti műtétek az F MEDICAL Magánklinikán

 

Az F MEDICAL Magánklinikán lehetőség van érsebészeti beavatkozások elvégzésére ambuláns vagy egynapos sebészeti ellátás keretében.

 

Lézeres visszérműtét

A visszérbetegség kezelésére kifejlesztett egyik legmodernebb eljárás, az endovénás lézer abláció (EVLA). Hazai és nemzetközi szakmai irányelvek alapján a leginkább ajánlott eljárás felületes vénás elégtelenség ellátására. Alkalmazható az alsó végtag belső oldalán található vena saphaena magna illetve a lábszár hátsó felszínén futó v. saphaena parva főtörzsek inszufficienciája esetén.

A hagyományos visszérműtéttel összehasonlítva, amikor több metszésen keresztül távolítjuk el a tágult visszereket, az endovénás lézer abláció számos előnnyel jár. Randomizált tanulmányok, meta-analízisek igazolták, hogy a nyitott műtétekhez képest kevesebb érzészavar, fájdalom, duzzanat, vagy véraláfutás alakul ki. A korszerű technika alkalmazásával sebfertőzés gyakorlatilag nincs, gyorsabb felépülés érhető el... Tovább olvasom

 

 

Ragasztásos visszérműtét

A ragasztásos visszérműtét az endovénás, katéteres beavatkozások speciális típusát képviseli. 

A ragasztásos technológia alkalmazása során a comb, lábszár belső oldalán, valamint a lábszár hátsó felszínén található felületes vénás főtörzsek elégtelensége szüntethető meg. A kórosan tágult vénák összetapadását n-butil cianoakriláttal érjük el. A cianoakrilát hosszú évek óta ismert, a sebészet több területén használt biztonságos szövetragasztó anyag. Visszérgyógyászatban való elterjedését a katéteres kezeléshez történő átalakítása tette lehetővé. A vénába juttatva vérrel érintkezve szerkezete átalakul, a visszér stabil, hatékony elzáródását eredményezi a kezelés helyén. Az operált főtörzs elhegesedik, idővel felszívódik...Tovább olvasom

 

 

A műtéti beavatkozásokat szakorvosi konzultáció előzi meg. Érsebészeti szakrendelésünkről bővebben ide kattintva olvashat.

 

Műtéteinkkel kapcsolatos általános tájékoztatást ide kattinva talál.
IDŐPONTFOGLALÁS KONZULTÁCIÓRA
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)