covid teszt online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Kolozsi Péter

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (6 értékelés)
 
2010-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán “summa cum laude” minősítéssel. 
 
Tanulmányaim befejeztével a budapesti Szent János Kórház Sebészeti Osztályán kezdtem szakképzésem, ahol megismerkedhettem a sebészet alapjaival, mely magába foglalta a kisműtéti - járóbeteg beavatkozásokat és kórházi ellátást igénylő sebészeti kórképeket is.
 
2014-től 2019-ig a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Általános Sebészeti Osztályán dolgoztam, ahol laparoscopiában jártas kiváló kollégákkal volt lehetőségem együttműködni. Ezt követően egy évet a Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Sebészeti Osztályán töltöttem, ahol a hasi sebészeti kórképek ellátásán túl alapvetően a proctologiai betegek kezelését végeztem. Jelenlegi munkahelyem a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Sebészeti Klinikája, ahol Tóth Dezső Tanár Úr igazgatása mellett a proctologiai megbetegedések teljes spektrumát magába foglaló centrum kialakítását végezzük.
 
Munkám mellett igyekszem minél több hazai és nemzetközi rendezésű szakmai fórumon megjelenni, az utóbbi években több külföldi tanulmányúton is részt vettem.
 
Sebész szakorvosi képesítésem megszerzését követően az általános sebészeti beavatkozásokon  túl elsősorban proctologiai irányba indult további specializálódásom abból a célból, hogy a lehető legszínvonalasabb ellátását tudjuk biztosítani betegeinknek aranyér, végbéltáji berepedés, sipolyjárat, vagy egyéb proctologiai panaszok tekintetében.
 
Szeretettel várjuk Klinikánkon, és köszönjük, ha megtisztel bizalmával.
 
 
Klinikánkon lehetőség van egynapos sebészeti műtétek keretein belül lézerproktológiai műtétek elvégzésére.
Bővebb információt az eljárásról erre a linkre kattintva talál. 

IDŐPONTFOGLALÁS

Vélemények

P. Attila

“Laparoszkópos epeműtétet végzett el rajtam Dr. Kolozsi Péter mind a beavatkozást megelőző, mind az azt követő konzultációk és kivizsgálások során professzionális és kedves ellátásban volt részem. Részletes állapotfelmérést követően rövid várakozási idő után Doktor Úr elvégezte a beavatkozást melyről alapos tájékoztatást kaptam és tanácsokkal ellátva térhettem otthonba a műtét másnapján. ”

Dr. Kolozsi Péter

J. Lászlóné

“A férjemet februárban laphoroszkópos kétoldali lágyék sérvvel műtötte meg Dr. Kolozsi Péter. A műtéttel kapcsolatban teljeskörű felvilágosítást, tájékoztatást kaptam. A Doktor Úr maximális szaktudásának köszönhetően a műtét zökkenőmentes volt. A Doktor Úr és az F Medical dolgozói az ott töltött időm alatt mérhetetlenül kedvesek és segítőkészek voltak. Külön szeretném itt is megköszönni Dr. Kolozsi Péternek és az F Medical csapatának! ”

Dr. Kolozsi Péter

L. Roland

“kiváló sebész és ember szívből ajánlom mindenkinek nagyon kedves és figyelmes és nagy szaktudásal rendelkezik nagyon lelkiismeretes segítő kész ajánlani tudom mindenkinek!”

Dr. Kolozsi Péter

“Dr. Kolozsi Péter magas szakmai tudással,alapossággal,segít?készséggel és jó humorral rendelkez? orvos. Szívb?l tudom ajánlani mindenkinek, aki hozzáért? szakmai kezekbe akarja helyezni az egészségét és gyógyulását. Ezúton is köszönöm lelkiismeretes munkáját!”

Előző Következő
Elismeréseink
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (256)