online időpontfoglalás

orvosaink

Dr. Kolozsi Péter

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (113 értékelés)

2010-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán “summa cum laude” minősítéssel.

Tanulmányaim befejeztével a budapesti Szent János Kórház Sebészeti Osztályán kezdtem szakképzésem, ahol megismerkedhettem a sebészet alapjaival, mely magába foglalta a kisműtéti – járóbeteg beavatkozásokat és kórházi ellátást igénylő sebészeti kórképeket egyaránt.

2014-től 2019-ig a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Általános Sebészeti Osztályán dolgoztam, ahol lehetőségem volt a laparoszkópos sebészet minden területének elsajátítására és napi szintű alkalmazására. Ezt követően egy évet a Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Sebészeti Osztályán töltöttem, majd csatlakoztam jelenlegi munkahelyemhez, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Sebészeti Klinikájához. Ebben a regionális centrumban a proktológiai kórképek mellett a vastag- és végbél jó- és rosszindulatú megbetegedéseinek teljes spektrumát magába foglaló gyógyító munka folyik. A Klinika proktológiai munkacsoport vezetőjeként feladatom elsősorban a teljes proktológiai betegellátás irányelveinek és műtéti típusainak meghatározása, új technikák bevezetése.

Gyógyító tevékenységem mellett természetesen rendszeresen oktatok magyar és angol nyelven is, illetve több tudományos kutatásban is aktívan részt veszek.

Sebész szakorvosi képesítésem megszerzését követően az általános sebészeti beavatkozásokon (pl.: lágyék- és hasfali sérvműtétek, epeműtétek, stb.) túl elsősorban a proktológia, azaz a végbél megbetegedéseinek gyógyítása irányába indult további specializálódásom.

Hivatásomnak érzem, hogy a kor elvárásainak megfelelő lehető legnívósabb ellátását tudjuk biztosítani betegeinknek aranyér, végbéltáji berepedés, sipolyjárat, vagy egyéb proktológiai panaszaiknak megoldására. A tünetek és a vizsgálat intim jellegéből adódóan a magánintézmény által biztosított diszkrét, kulturált környezet és modern eljárási technikák mind a betegek legszínvonalasabb, innovatív ellátását, és egyben megelégedését is szolgálják. Ennek a szakterületnek az elsajátítása és az új eredmények hazai bevezetése céljából rendszeresen veszek részt nemzetközi konferenciákon és továbbképzéseken. Az itt szerzett új ismereteimet előszeretettel alkalmazom a mindennapi gyógyító munkám során. Ennek megfelelően továbbképzéseken vettem részt az utóbbi években Németországban (Witten), Izraelben (Tel – Aviv – Ashdod), Ausztriában (Salzburg), Romániában (Bucharest), Törökországban (Istanbul), és Belgiumban (Gent) is.

 

Milyen panaszok esetén fordulhat hozzám?

  • Végbélsipolyok, fissurák (végbél berepedés), aranyeresség komplex diagnosztikája
  • Végbél és végbélnyílás jóndulatú megbetegedései, bélgyulladásos állapotok esetén
  • Bőr és bőralatti elváltozások műtéti eltávolítása
  • Hasfali sérvek minden típusa
  • Lágyéksérvek különböző típusai, beleértve azok laparoszkópos ellátását is
  • Vastag- és vékonybél gyulladásos és jóindulatú megbetegedési esetén
  • Epehólyag megbetegedései
  • Konzultáció keretein belül a vékony- és vastagbelek, illetve a végbél rosszindulatú betegségei esetén
 
Szeretettel várjuk Klinikánkon, és köszönjük, ha megtisztel bizalmával.
 
 
 
Klinikánkon lehetőség van egynapos sebészeti műtétek keretein belül lézerproktológiai műtétek elvégzésére.
Bővebb információt az eljárásról erre a linkre kattintva talál. 
blogbejegyzések összes bejegyzés

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)