online időpontfoglalás

blog

Esztétikai sebészet

Dr. Illéssy Rudolf, az F Medical Klinika plasztikai sebésze következő riportunkban az esztétikai sebészi beavatkozásokról beszél. Az esztétikai kezeléseknek manapság igen elterjedtek, klinikánkon a páciensek mind a műtétes és nem műtétes eljárásokat igénybe veszik esztétikai célokból. Az előzetes konzultáció során meghallgatjuk, hogy az igényeiket, az elvárásaikat és ezen igyekszünk segíteni európai szintű technikákkal és a legmodernebb kezelésekkel.

 

Nem műtéti esztétikai beavatkozások


Egyre gyakoribban a nem műtéti esztétikai beavatkozások, amik gyakorlatilag ambuláns módon elláthatók, amit az angol szakirodalom „lunch time” kezelésnek hív, amik akár ebédidőben, munka után is elvégezhetők és a páciensek visszatérhetnek azonnal a korábbi életmódjukhoz. Leggyakoribbak a botulin toxin és a hialuron savas kezelések, amiknél mindig prémium minőségű termékeket használunk. Vannak olyan beavatkozások, amik azonnali látható eredményt hoznak, de fontos az orvosi utasításokat, tanácsokat betartani, így lesz a végeredmény tökéletes. Általában hölgyek, illetve egyre több férfi is igénybe veszi ezeket a kezeléseket.

Ahogy idősödünk az arcunk teltség érzete csökken, gyakran ezt fogyás is erősíti a zsírpárnákból, ezt a volumen csökkenést hialuron savas töltéssel szoktuk kompenzálni, szebbé tenni az arc mimikai részeit. A botulinum toxinnal pedig a ráncoktól átmenetileg elköszönhetünk, ez szintén igen népszerű beavatkozás világszinten.

Az utóbbi években a biolifting kezelések egyre elterjedtebbek, a klinikánkon is foglalkozunk ezzel a ránctalanító módszerrel. Teljesen természetes bioszálak behúzásával tehető feszesebbé, nem műtétes technikával az arc, nyak és dekoltázs bőre, ezáltal eredményes és látványos a fiatalodás.

 

 

Műtétes beavatkozások

 

Három korcsoport szokott megkeresni minket esztétikai műtéti beavatkozások szintjén. Egyrészt azok a fiatalok, akik régóta szenvednek pszichésen egyfajta testképzavarral és ez gyerekkoruk óta őket foglalkoztatja őket egyes testrészük kinézete. Leggyakoribb az orr-, fül-, emlőműtét a fiatalok körében.

A másik csoport a fiatal édesanyáké, akik a szülést követő biológiai változásokat próbálják plasztikai úton helyreállítani, amit a természetnek esetleg nem sikerült. Emlő, has, illetve egyéb arckezelések a leggyakrabban igénybe vett beavatkozások.

A harmadik korcsoport pedig az idősebb korosztály, akik túl vannak a munka és a család okozta elfoglaltságon és rájönnek, hogy most már magukkal is szeretnének törődni és szépen korosodni. Ők emlő-, has- és arcplaszikára jelentkeznek zömmel.

 

További esztétikai beavatkozások

 

Pácienseink egy csoportja jelentős fogyást követően jelentkezik, zömmel felszaporodott, nem visszahúzódó bőr felesleggel, amit eltávolítunk. Hölgyek esetében emlőfelvarrást és néhány esetben implantátum behelyezést jelent, illetve a hasplasztikák különböző formái jöhetnek szóba, esetleg bizonyos régiókban zsírleszívással kiegészítve történik a beavatkozás. Ki kell hangsúlyozni, hogy a fogyás részét nem a plasztikai sebész végzi, hanem a páciens (klinikánkon INSUMED orvosi diéta is elérhető), mi a testkontúrt, a bőr feszességet állítjuk helyre.

A plasztikai sebészet során is keletkeznek hegek, de ezek optimális helyen, rejtve, redőkben helyezkedik el, ami mások számára nem észrevehető, így a korrekciók a lehető legszebb végeredményt adják.

Bővebb információért, időpontfoglalásért hívja a +36 42 512 222 számot.

 

 

Kapcsolódó blog posztok:

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)