online időpontfoglalás

blog

Nagy sikernek örvendett az F MEDICAL Magánklinika által szervezett Proktológiai nyílt nap

PROKTOLÓGIA NYÍREGYHÁZAPROKTOLÓGIA NYÍREGYHÁZA 2023.12.04 F MEDICAL MAGÁNKLINIKA

Nagy érdeklődés övezte az F MEDICAL Magánklinika által szombaton megrendezett Proktológiai nyílt napot. Magyarországon egyedülálló módon először került sor hasonló rendezvényre.

A nyílt nap helyszínéül a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár szolgált. A rendezvény résztvevői lehetőséget kaptak arra, hogy megismerkedjenek az aranyér és egyéb proktológiai panaszok kezelési lehetőségeivel, az F MEDICAL Magánklinikán elérhető legmodernebb műtéti eljárásokkal, valamint kérdéseket tehettek fel tapasztalt szakorvosainknak.

 

 

A rendezvényt Rausz Attila Tibor, az F MEDICAL Magánklinika ügyvezető igazgatója nyitotta meg, majd a klinika három kiváló szakorvosától hallhattak előadást a részvevők.

Dr. Földi Ildikó gasztroenterológus szakorvos előadásában beszélt a gasztroenterológia és a proktológia szoros kapcsolatáról, részletesen elmagyarázta a vastagbéltükrözés  fontosságát.

Dr. Kolozsi Péter sebész-proktológus szakorvos az aranyérről, a lézeres aranyérműtétről és az F MEDICAL Magánklinika Lézerproktológiai Centrumáról tartott előadást.

Dr. Varga Zsolt  sebész proktológus szakorvos a sipolyjáratok és keresztcsonti ciszta modern ellátásáról beszélt (FiLaC és SiLaC).  

Az előadások végén a klinika szakorvosai bemutatták a proktológiai vizsgálatok és műtétek során használt eszközöket, a résztvevők pedig lehetőséget kaptak arra, hogy feltegyék kérdéseiket szakorvosaink számára.  

 

 

Ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt!

 

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)