online időpontfoglalás

blog

Társadalmi felelősségvállalás az F MEDICAL Magánklinikán

EGYÉBEGYÉB 2020.01.28 F Medical Magánklinika

Mi az F MEDICAL magánklinikán, a nyíregyházi magán-egészségügy meghatározó szereplőjeként fontosnak tartjuk és elkötelezettek vagyunk a társadalmi felelősségvállalás mellett. Ennek megfelelően kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy szerepet vállaljunk a helyi közösség életében felmerülő problémák enyhítésében.

 

Legutóbb adománygyűjtést szerveztünk 2019. év végén partnereinkkel a Jósa András Oktatókórház Fül- Orr- Gégészet és Fej- Nyaksebészeti Osztálya részére, melynek keretében 2 000 000 Ft-ot sikerült biztosítanunk korszerű diagnosztikai eszköz beszerzésére. A korábbi években szintén támogattuk a Jósa András Oktatókórházat, 2017-ben a Gyermekosztályt és 2018-ban a Krónikus Belgyógyászati Osztályt.

Legutóbb a nyíregyházi Papp Dominik ügye mellé álltunk, akinek szüksége van életminőségét javító anyagi támogatásra. (https://pappdominik.simplesite.com/default.aspx?up=1)

A testi egészség mellett fontosnak tartjuk a szellemi egészséget is, ezért a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház 2019/2020-as színházi évadnak is kiemelt támogatói vagyunk (http://www.moriczszinhaz.hu/). Ezek mellett örömmel támogattuk a nyár végén megrendezésre került Vidor fesztivált (http://www.vidor.eu/).

Az elmúlt években kiemelt fontosságú sporteseményeket, Jet-ski Európa bajnokságot támogattunk, támogattuk még a beregszászi kórházat eszközökkel, valamint orvosainak továbbképzéseivel.

Az egészségmegőrzés keretében fontos számunkra a sport támogatása, a Nyíregyházi MARSO Teniszcentrumba defibrillátort helyeztünk ki, valamint életmentő és újraélesztő tanfolyamot szerveztünk.

Továbbra is folytatjuk a fontos közösségi ügyeket szolgáló pozitív kezdeményezések támogatását.

 

Kapcsolódó cikkek:

https://fmedical.hu/bejegyzes/tamogatjuk-a-vidamsagot-es-a-derut-vidor-fesztival/56

https://fmedical.hu/bejegyzes/egyuttmukodes-a-beregszaszi-korhazzal/45

https://fmedical.hu/bejegyzes/defibrillator-kerult-a-teniszpalyakhoz-is-eleteket-menthet-ez-a-kezdemenyezes/39

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)