online időpontfoglalás

blog

Évadzáró a Móricz Zsigmond Színházban

EGYÉBEGYÉB 2024.06.14 F MEDICAL MAGÁNKLINIKA

Arany fokozatú támogatóként jelen voltunk a Móricz Zsigmond Színház évadzáró társulati ülésén június 14-én. Az eseményen jelen voltak a társulat tagjai, vendégművészei, a színház kiemelt támogatói és a sajtó.

A színház igazgatója, Kirják Róbert 2023/2024-es évadértékelő beszédében elmondta, hogy sikeres évad áll mögöttük: 441 előadást láthatott a közönség, a nézőszám meghaladta a 101 ezret – ez 37 százalékkal több, mint az ezt megelőző évadban volt. A legtöbben, több mint 11 ezren az Életrevalók című előadást látták, ezt követte a Pinokkió, illetve A szépség és a szörnyeteg.  A társulat teljesítményét is értékelték, számos díjat adtak át.

 

Kép forrása: szon.hu

 

A színház igazgatója elmondta, a 2024/2025. évadban 12 saját bemutatóval készülnek, és emellett két vendégprodukciót is láthat a közönség. A következő évadban a nagyszínpadon és a Krúdy kamarában is négy-négy premiert terveznek – A padlás, Pacsirta, Alul semmi, A király beszéde, illetve Pánik, avagy férfiak az idegösszeomlás szélén, Játszd újra, Sam!, Házassági leckék középhaladóknak, Yerma –, a Rózsakertben az Aranylakodalom, a Bencs villában pedig a Sírpiknik című vígjátékot mutatják be, a Bárány Frigyes Stúdióban A hisztis királykisasszonyt láthatják a nézők, és három gyerekelőadás is lesz.

A társulati ülésen elhangzott, hogy a bérletezés június 17-én, hétfőn kezdődik. A bérletek megújítására egy hónapig lesz lehetőség, e hónap végéig pedig az idei áron válthatnak bérletet a színházkedvelők (Forrás: szon.hu).

Büszkék vagyunk arra, hogy arany fokozatú támogatói lehettünk a Móricz Zsigmond Színház 2023/2024-es évadának, hiszen a testi egészség megőrzése mellett elengedhetetlen a mentális egészség megléte is, amelyhez a színház-, a tánc-, és a zeneművészet nagyban hozzájárul. Örömmel támogatjuk a színház munkáját a 2024/2025. évad során is.

Sikeres évadot és hasonló kimagasló eredményeket kívánunk a továbbiakban is!

Színházbérlet vásárlására a Színház Jegyirodájában vagy a www.moriczszinhaz.hu oldalon van lehetőség.

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)