online időpontfoglalás

blog

Gratulálunk Dr. Kádár Kittinek szájsebészeti szakvizsgájához

Az F MEDICAL Magánklinikán működő képzési helyen Dr. Krafcsik István főorvos felügyelete alatt sikeres szájsebészeti szakvizsgát tett Dr. Kádár Kitti fogorvos.

Doktornő közel 9 éve dolgozik fogorvosként. 2015-ben szerezte meg diplomáját a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán.

Dr. Kádár Kitti fogorvos egy rövid interjúban elmondta, hogy alapvetően több szakirány is érdekelte, de abban az időben nagyon sok változás történt a szakvizsgák tekintetében, és nehéz volt jó rezidensképző helyet is találni. Az F MEDICAL Magánklinikán létrehozott akkreditált szakrendelőben Dr. Krafcsik István szakmai tudása és a klinika fogászati centrum felszereltségének köszönhetően azonban sikerült elsajátítani a szájsebészeti beavatkozások teljes palettáját, és öröm számára, hogy végül ebbe az irányban indult el.

Az F MEDICAL Magánklinika minden munkatársa nevében szívből gratulálunk Dr. Kádár Kittinek a sikeres szakvizsgához. Öröm számunkra, hogy ilyen magasan képzett szakemberekkel dolgozhatunk! Sok sikert kívánunk számára!

 

 

https://fmedical.hu/orvos/43/dr-kadar-kitti

 

Az akkreditált szájsebészeti szakrendelőről

Az F MEDICAL Magánklinika Fogászati Centrumában létrehozott akkreditációs központ 2019. november végén alakult azzal a céllal, hogy támogassa a fogorvosok szájsebészeti képzését. A képzéssel kapcsolatban keressék Dr. Krafcsik Istvánt, fogász, szájsebész főorvost.

 

 

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)